ARTDECO · Huulipunat · Päivän look · Päivän meikki

Dita Von Teese in baggy jeans

Olin kokeillut ARTDECOlta saamaani Dita Von Teese -kokoelman huulipunaa jo aiemmin, mutta lopputulos jäi tallentumatta kameralle. Korjasin tämän puutteen eilen :) Huulipuna on sävyä 645 ja virallisesti Art Couture Lipstick.

Huulipuna on tosi pysyvä, mutta kääntöpuolena minunlaiselleni kiireheikille asiassa on se, että tämä kannattaa todellakin levittää siveltimellä ;) Tai sitten suoraan hylsystä, ja kynnellä ylimääräiset huulten ympäriltä. Hyi mua. Punan alla mulla oli MUFEn Aqua Liner 16C, joka osaltaan avitti huulipunaa pysymään.

Kuvasin  pitkästä aikaa jopa päivän asunkin. Tykkään legginsien ja pillifarkkujen vastapainona käyttää aika useinkin löysiä housuja. Nämä baggy jeansit ovat ikivanhat, mutta ihan lempparit. Kesällä voi kääriä lahkeet ja syksyllä pitää ne pitkinä. Talveen nämä eivät mielestäni sovi, koska ne näyttävät pitkän takin ja talvikenkien kanssa ihan pöljiltä. Laitoin vähän kukkaa ja röyhelöä tasapainottamaan kokonaisuutta, ja kappas farkuista tuli ihan salonkikelpoiset. Jos niihin taas yhdistää t-paidan tai hupparin, fiilis on tosi rento ja sporttinen. Monikäyttöiset vaatteet ovat jees :)

Onko teillä mitään tuotteita ARTDECOn Dita Von Teese -kokoelmasta?

Huulipuna saatu ilmaiseksi blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Dita Von Teese in baggy jeans

 1. No hehheh, mulla on muistaakseni 3 huulipunaa, puuteri, luomiväripaletti (rasia ja muutama luomiväri), kulmageeli ja se kultaisessa rasiassa oleva kuvioitu silmämeikkipaletti (voi käyttää myös kasvoilla hohteena). Niin ja huultenrajauskynä. Olikohan ne siinä…Ihana sävy tuo pinkki, minulla ne on kaikki enemmän ja vähemmän punaisia. Kivoja toki nekin, en minä sillä! ;-) Artdecon huulituotteet on yksiä mun lemppareita!

  Tykkää

  1. Hahaa, tuli selväksi Dita Von Teese -fani! :D Mä olen ihan heikkona noihin hohdetuotteisiin, ARTDECOlla on NIIN ihania… Tämä oli ensimmäinen testaamani AD:n huulipuna, ja olen kyllä vakuuttunut!

   Tykkää

 2. Mulle lähetettiin testiin punainen huulilakka, mutta meistä ei tullut kavereita. Harmi, olisin halunnut tykätä siitä, koska kokoelmassa oli mielestäni hieno idea.Onko tuo paita H&M:stä? Näyttää aavistuksen tutulta.

  Tykkää

  1. Höh. Mutta ei kaikkien kanssa voi olla kavereita :)Joo, paita on H&M:n tämän kevään Conscious collectionin juttuja. On ”saattanut” kävellä vastaan muidenkin päällä ;)

   Tykkää

 3. Upea puna, joka sopii juuri sinulle :). Minulla on Artdecolta ainakin poskipuna, puuteri ja kuivaöljy. Tykkään sarjasta tosi paljon.On muuten hauska nähdä välillä myös asuja, eikä pelkkää kosmetiikkaa (johon kyllä itse syyllistyn blogissani). Mukava kesäasu :)

  Tykkää

  1. Kiitos Ninni! Oikeastaan olen kuullut kaikilta sarjasta pelkkää hyvää, aion siis ehdottomasti pitää AD:n mielessä jatkossa, kun hankin kosmetiikkaa :)Kiva kuulla, että asukuvat ovat mielestäsi mukavaa vaihtelua! Yleensä olen niitä julkaissut enemmänkin, nyt vain olen jotenkin ollut laiskalla päällä :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s