Luomivärit · MAC · MUS · Päivän meikki · Pigmentit

Pieni neonoranssi yllätys MACiltä

Ja lisää naamaspämmiä kiireessä tehdyistä meikeistä =) Rakastuin nimittäin päätä pahkaa Jennin postauksessa esiintyneeseen MACin Neo-Orange-pigmenttiin. Siskoni oli keskiviikkona hääkoemeikissä MACillä, ja mä käväisin paikan päällä makutuomaroimassa. Kävin hypistelemässä Neo-Orangea, mutta rahatilanteeni on niin jäätävän huono, että pysyin kovana ja jätin pigmentin hyllyyn. Kiirehdin sitten itse jo edeltä toisen siskon kanssa kahvittelemaan.

Koemeikkisisko tuli kahvilaan hetkistä myöhemmin, ja toi mulle tällaisen tuliaisen MACiltä. Oi ilon päivää, kiitos Jannika <3

Ja kyllä tämä vaan on ihana! Painelin pigmentin MAC Paint Potin (Painterly) päälle, ja siinä oli ja pysyi. Olen pigmenteissä pelännyt aina karisemista, mutta näköjään se on ollut ihan harhaluulo. Helppokäyttöinenhän tämä on ja ihana :)

Huulille laitoin reilun kerroksen huulirasvaa ja töpöttelin päällä vähän MUSin First Kiss -punaa. Aika matchy-matchy, mutta välillä näinkin :)

Kovasti kiinnostaa kokeilla pigmenttiä kynsille! En vain taida tuosta pikkupurkista raaskia käyttää niin isoa määrää, jos lopputulos ei onnistukaan. Ehkä sitten, kun ostan täysikokoisen purkin… :)

5 vastausta artikkeliin “Pieni neonoranssi yllätys MACiltä

 1. Sopiipas muuten paitakin kokonaisuuteen! Pigmentti näyttää sulla superhyvältä luomilla ilman miksaustakin. Koklaa ihmeessä sitä poskillekin. Ja pigmenttikynnet haluun ehdottomasti nähdä, kun mulla ne meni kokeilut ihan harakoille. Kivaa kun on pigmenttiystis! :)

  Tykkää

 2. Oi, onpa aika kiva! Mä en ole pitkään aikaan hankkinut MACin pigmenttejä, kun niitä on mun mielestä vähän hankala käyttää, mutta nyt täytyy ehkä ottaa taas harkintaan. :-) Tiesitkö muuten, että aika monissa nettikaupoissa myydään noita MACin pigmenttisampleja? Mun mielestä tosi kätevää, koska ne ovat tosi riittoisia ja parin dollarin samplesta riittää pitkäksi aikaa. Ja tietty sitten raaskii paremmin testailla erilaisia.

  Tykkää

  1. Mä taas näin pigmenttineitsyenä yllätyin käytön helppoudesta. Se variseminen oli suurin pelkoni, ja näköjään ihan turha :)Samplet kuulostavat joo tosi hyviltä, mutta en uskalla tilata MACin tuotteita mistään, kun valitettavasti feikkien todennäköisyys on merkillä niin iso. Harmi :(

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s