ARTDECO · Huulipunat · Luomivärit · MAC · Päivän meikki · Testiryhmä

Testissä: ARTDECO + meikki grillijuhliin

Sain ilokseni Aila Airo Kauneuspalvelut Ky:stä ARTDECOn tuotteita testiin. Tämä oli ensikosketukseni saksalaiseen merkkiin, josta olin aiemmin vain lukenut muiden blogeista. Niinpä olinkin innoissani, kun testipaketista löytyi sekä kasvomeikin että silmämeikin pohjustajat, huulipuna, ripsiväri sekä luomiväripaletti, jossa oli mukana poskipuna.

Eilen oli kaverini kolmekymppiset, joita juhlittiin Helsingin keskustassa sijaitsevalla kattoterassilla grillaten ja live-musaa kuunnellen :) Ennen juhlia olin vielä menossa ystävää tapaamaan ja asioille, joten taas kerran, kun kesäjuhlista puhutaan, piti näyttää edustavalta auringonvalossa päivälläkin. Ja meikin piti kestää. 

Tällainen meikistä tuli. En malttanut olla kokeilematta, miten uusi MAC Saint Germain -huulipunani toimii tummemman silmämeikin kanssa.

Käytin meikissä molempia pohjustajia, poskipunaa, sekä harmaata ja helmenvalkoista luomiväriä. Laventelinsinistä luomiväriä laitoin hieman yläluomien keskiosiin. Luomiväreissä oli pigmenttisyys kohdillaan ja ne levittyivät nätisti. Ongelmaksi muodostui ainoastaan se, että muistin pestä meikkisiveltimet vasta juuri ennen meikkaamista. Note to self: kosteilla häivytys- ja rajaussiveltimillä EI tulee hyvää jälkeä ;)

Meikki oli kasvoillani lähes 12 tuntia. Luomivärit olivat meikkien poistohetkellä jo kasautuneet hieman luomivakoon, eivät kuitenkaan onneksi häiritsevästi. Olen Eyeshadow Basea testailtuani tullut siihen tulokseen, että se on parhaimmillaan voidemaisten luomivärien kanssa. Kun esimerkiksi Urban Decayn Eye Primer Potionilla luomen pinnasta tulee todella kuiva ja kitkainen, ARTDECOn tuotteella pinta on tasainen, mutta ei lainkaan samalla tavalla kuiva. UD:n tuotteen päälle on vaikea levittää joitain voidemaisia luomivärejä tasaisesti juuri tämän kuivan pinnan takia. ARTDECOn tuote pääsee siis päivittäiseen käyttöön, kun minähän käytän arkisin vain voidemaisia luomivärejä. Samoin uskon Eyeshadow Basen toimivan hyvin mineraali- ja irtoluomivärien kanssa, kun tarvitaan hieman tahmeaa pintaa, johon väri pääsee tarraamaan hyvin :)

Skin Perfecting Make-up Basesta teen oman postauksensa, koska mulla on ensikokeiluissa myös eräs toinen primeri :)

Kauniin luomiväripaletin yksi sävy oli valitettavasti rikkoutunut postituksen aikana. Mutta ei hätää, napit ovat paikoillaan magneettien avulla, ja voin kätevästi hankkia rikki menneen napin tilalle uuden :) 

Ripsivärin testaamisen jätän myöhemmäksi, mulla on jo kaksi ripsaria avattuna, ja haluan käyttää ne ensin pois, etteivät ripsarit kuivuisi turhaan. Jotain järkeä mullakin sentään on tässä hommassa ;)

Mitä ARTDECOn tuotteita te olette kokeilleet? Merkki vaikuttaa mielestäni ehdottomasti tarkemman tutustumisen arvoiselta! :)

Ps Osallistumisaikaa arvontaan on vielä muutama päivä! Klik!

ARTDECOn tuotteet saatu ilmaiseksi blogin kautta.

22 vastausta artikkeliin “Testissä: ARTDECO + meikki grillijuhliin

 1. Upean juhlameikin olet kyllä onnistunut tekemään! Tuo Art Decon paletti on niin nätti! En saa silmiäni irti tuosta poskipunasta, ihana sävy. Mulla ei vielä ole kokemusta ko. sarjasta, joskus kyllä testaan vielä. Niin monta kertaa on tullut ihasteltua varsinkin sarjan kokoelmia. Kattoterassijuhlat kuulostavat muuten sen verran kivoilta, että kerro miten upeeta oli? :)

  Tykkää

  1. Kieltämättä eiliset puitteet olivat aika vertaansa vailla. Valtava terassi, josta oli näkymä Helsingin ylle ja grilliruokaa. Niin ja livemusaa. Aika upeita kolmekymppisiä kyllä tänä kesänä ollut! :)Poskipuna on aika herkku! Laitoin sitä meikkiin tosi varovaisella kädellä, mutta seuraavan kerran irrottelen vähän ;)

   Tykkää

 2. Mullakaan ei ole kokemusta ArtDecosta, mutta tiedän Britannian Dancing On Ice-maskeeraustiimin käyttäneen vain ArtDecon tuotteita. Se ainakin antaa mulle luottavaisen mielen ja haluaisin testata niiden tuotteita kyllä itsekin!

  Tykkää

 3. Mulla on pari merkin kynsilakkaa ja yksittäinen marmoroitu luomiväri. Tykkään tosi paljon vaikka luomiväri itsessään ei olekaan mitenkään uniikki värinsä suhteen. Silmämeikki on minun mieleeni, mutta huulipuna on Too Much :). Mun väreille ei lainkaan hyvä puna, mutta sopii sulle :D

  Tykkää

  1. Hih, uskon kyllä huulipunan jakavan mielipiteitä varsinkin tummemman silmämeikin kanssa. Ei ole mikään helppo turvapuna, mutta kiva jos haluaa vähän räväyttää ;)

   Tykkää

 4. AAA mikä paletti ja mikä MEIKKI! Upea! Art Deco on merkkinä tuttu,ja yksi niiden puuteri mulla on ja se on ollut ihan superi. Ää nyt haluan luomivärejä…

  Tykkää

  1. Mulla on niiden Fixin powder,ja se on ollut ihan ässä-toinen purkki menossa.En tajua miten en oo älynnyt siitä blogissa puhua. Niiden peiteaine on vanha suosikki,mutta oon hävittänyt omani :(( Kausituotteet <3

   Tykkää

 5. Artdecon huulipunan”lukitsija”-aine kiinnostaisi kovasti! Tallinnassa olen noita luomivärejä himoillut useasti :) Artdecoa vaan on vähän huonosti myynnissä missään Suomessa..siameselipstick.blogspot.com

  Tykkää

  1. Joo, kyllä mulla joku käsitys asiasta oli :) Mä vaan en ole tippaakaan Niksipirkka-tyyppinen ihminen, joten tämä korjausoperaatio jäi tekemättä ;)

   Tykkää

 6. Mulle on Artdecoa päässyt kerääntymään aika läjät, jostain syystä vaan olen postannut siitä tosi vähän. Silmämeikinpohjustajaakin olen tainnut käyttää kolmisen purkkia. :-O Mulla on ollut kuvat otettuna huulimeikkipostausta varten varmaan pari vuotta, mutta en ole saanut aikaiseksi kirjoittaa sitä ja nyt en enää oikein muista mitä missäkin kuvassa on. Osaan olen kirjoittanut mitä niissä on, mikä on kyllä harvinaisen fiksua, koska muuten ne olisivat käyttökelvottomia.Camouflage Creme ja Fixing Powder olivat yhdessä vaiheessa elämää mun pelastajia ja luomiväreistä ja magneettisysteemistä olen tykännyt aina. Jokunen poskipunakin löytyy. Kaikenlaista olen kokeillut ja kaikenlaista on paljon mistä haluaisin kirjoitella, mutta en ole mukamas ehtinyt. Pöh!

  Tykkää

  1. Vau Mohn, sähän olet varsinainen asiantuntija! :) Olisi kiva lukea kokemuksiasi tuotteista, mutta tiedän kyllä oikein hyvin, että on NIIN paljon, mistä haluaisi postata. Aika ei koskaan riitä kaikkeen, kun sanottavaa olisi niin paljon ;)

   Tykkää

 7. Ihana meikki, rakastan noita tummia silmiä! :) Ja kun niihin yhdistää superpinkin, niin mikäs sen parempaa :)Artdeco on ihan mun HG-merkkejä. Mosaiikkiluomivärit ovat ihan omaa luokkaansa, puhumattakaan Dita von Teese -kokoelmasta, johon olen muodostanut jonkinmoisen pakkomielteen. Ihania juttuja! :) Suosittelen muuten jälleenmyyjistä kotimasta Cosme.fi -nettikauppaa!

  Tykkää

  1. Nimenomaan, arvasin että sä ymmärrät ;DMä jo ehdinkin suositella cosme.fi-kauppaa tuolla ylempänä :) Mä en vain itse uskalla enää mennä sinne katsomaan, viimeksi oli lähdössä vaikka mitä tilaukseen :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s