Huulipunat · Luomivärit · MAC · Päivän meikki · Viva La Diva

MAC Saint Germain ja kaverina Viva La Diva Spotlight

Toissapäivänä noudatin klassista kolmen kerran sääntöä yhdistettynä mä olen ansainnut tämän -ostokseen. Kolmen kerran sääntö tarkoittaa sitä, että jos tykkään jostain tuotteesta niin paljon, että palaan sitä ihastelemaan jo kolmannen kerran, saan ostaa sen. Mä olen ansainnut tämän -fiilis tulee puolestaan silloin, kun on oikein kurja päivä, ja saa jopa pienen kiukun aikaiseksi ajattelemalla, että älä sä tule mulle sanomaan, etten MÄ olisi TÄNÄÄN ansainnut tätä. Tiedättekö mitä tarkoitan? ;) Mulla tosiaan yhdistyivät nämä kaksi osto(teko)syytä, ja lopputulos näkyy kuvasta.

MAC Lipstick Saint Germain, come to mama ;) Saint Germain on kuvassa keskellä, aiemmin omistamani MAC Creme Cup vasemmalla ja MAC Naughty Sauté (kausisävy) oikealla.

Tässä uusi kesäpunani :) SG on koostumukseltaan Amplified Creme, joka on pitkäkestoisempi ja vähemmän kosteuttava kuin ylemmässä kuvassa olevat MACin kaverinsa, jotka ovat koostumukseltaan Cremesheen. Ero tuntui käytössä heti, huulet olivat vielä lounaan, kahden kahvikupillisen ja kahden vesilasillisen jälkeen selkeän vaaleanpunaiset.

Mitäs pinkkiä luomilla sitten pilkottaa? Siellä on tietysti toinen toissapäiväinen hankintani Viva La Divan Eyeshadow Stick Spotlight. Luin ihanista VLD:n luomivärikynistä Pumpulipupun blogista, ja mulla oli toissapäivänä juuri kriittiset 10 minuuttia luppoaikaa Kicksin holleilla… ;)

Käytän arkena pelkästään voidemaisia luomivärejä, ja nykyisin lähes pelkästään luomivärikyniä. Ne ovat niiiiin helppoja ja nopeita käyttää, että olen ihan koukussa. VLD:n kynä on hintaansa 6,60 € nähden varsinainen yllättäjä, rajaus on edelleen tasan siinä kohdassa, minne sen yhdeksän tuntia sitten piirsin! Väri on myös mielestäni tosi ihana :) Kokeilin kynää tänään ensimmäistä kertaa, en siis osaa vielä sanoa, pysyisikö väri koko päivän kasautumatta luomivakoon. Jos pysyy, niin ostan jatkossa kyllä mieluummin VLD:n tuotteen, kuin maksan yli 30 € MUFEn vastaavasta tuotteesta, niin hyviä kuin ne ovatkin. We`ll see :)

16 vastausta artikkeliin “MAC Saint Germain ja kaverina Viva La Diva Spotlight

 1. Kiitos tämän postauksen tuomasta rohkaisusta – minäkin siis voin ehkä palata käyttämään Saint Germania :) Tuo näyttää niiin hyvältä sulla! Mä ostin SG:n joskus vuosi sitten, ja se on jäänyt pitkälti käyttämättä erikoisen sävynsä vuoksi. Töihin en viitsi sitä laittaa, vapaapäivinä en muista. Kaikenkaikkiaan koko meikki on tosi nätti!

  Tykkää

  1. Tiedän mitä tarkoitat, sävy ei ole niitä kaikkein helpoimpia! Mutta kiva jos sait uuden inspiraation käyttää SG:tä, on se kuitenkin niin nätti :) Kiitos!

   Tykkää

 2. Looking so damn fine!Jos kommentoi bloggaukseen, joka on ollut perjantaina, niin teknisesti mä en unohtanut sun nimpparia… ;)Onnittelut loistavasta nimestä! <3 -p

  Tykkää

 3. Kyllä olet ihana! Pakko hei munkin koklata tollasta pinkkiä rajausta. Olen suuri pinkkien luomivärien ystävä, mutta rajauksena en oo ymmärtänyt kokeilla. Kiitti inspaaja! :)

  Tykkää

  1. Hah, mä taisin vaan olla arka laittamaan noin ärhäkkää väriä heti koko luomelle ;) Ei ehkä välity noista kuvista, mutta se on tosi _pinkki_ :) Mutta kokeilen heti sopivan tilaisuuden tullen myös sillä tavalla!

   Tykkää

  1. Hih Jonna, onhan SG aika ihana! Mutta ei kyllä tosiaan mikään turvapuna, jota sipaisee huulille kun ei keksi muutakaan ;) Mä ajattelin tänään kokeilla sitä tumman silmämeikin kanssa, saa nähdä mitä tulee… ;)

   Tykkää

 4. Tosi kivaa nähdä sinulla Viva la Divan Spotlight käytössä, kun itse en saanut sitä kunnolla toimimaan ainakaan ensimmäisellä kerralla kun levitin sitä koko silmäluomelle. Levittyi vähän epätasaisesti, joten tuntui että se olisi vaatinut päälleen puuterisen luomivärin. Mutta väri on kyllä todella ihana! :)Tosi nätti meikkiyhdistelmä sinulla muutenkin! :)

  Tykkää

  1. Käytitkö Pumpulipupu Spotlightia UDPP:n päälle? Olen huomannut, että jotkut voidemaiset luomivärit (jopa MUFE) levittyvät epätasaisesti sen päälle, kun UDPP tekee luomen pinnasta niin kuivan ja kitkattoman. Mä aion tänään kokeilla Spotlightia ARTDECOn primerin päälle, saas nähdä miten käy :)Kiitos :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s