Academie · Aptekkikosmetiikka · Hiukset · Jurlique · Kosmetiikan ostetut-kulutetut

Kesäkuun loppuneet, ne pari hassua

Joku tarkka saattaa huomata, että hyppäsin sujuvasti toukokuun yli. Tulin nimittäin toukokuussa siihen tulokseen, että loppuneista tuotteista on mukavampi kirjoittaa silloin, kun tyhjät putelit on vielä tallessa. Niinpä aloin kesäkuun alusta säästää loppuneet pakkaukset, ja skippaan nyt toukokuun kokonaan :)

Mutta. Mua oikeasti vähän nolottaa tämä. Kuvassa näkyy siis kesäkuussa loppuun käyttämäni tuotteet. Lukuunottamatta yhtä shampoopalaa, mutta silti. Viisi tuotetta?! Olen lueskellut toisten blogeista loppuneista tuotteista, ja monissa blogeissa on helposti yli 15 kappaletta niitä. Mulla on paha tapa haalia esimerkiksi käsivoiteita ja suihkugeelejä, ja ei kai nyt yksi tuubi lopu, jos vuorottelee viiden käsivoiteen välillä. Tai valitsee 10 suihkugeelin joukosta fiilikseen sopivan. Toisaalta tämä teoria ontuu, koska uskoisin suurimman osan kosmetiikkabloggaajista sortuvan samaan. Eikä siinä tietysti ole mitään pahaa, jos tuotteita ei enempää lopu, ellei vertaa niiden lukumäärää ostettujen tuotteiden määrään. Rehellisesti sanottuna mä en edes kirjannut ylös kesäkuussa ostettuja tuotteita. Toukokuun Ranskan matkalta tuli ostettua niin paljon, että en jaksanut pitää enää kirjaa. Voisin kyllä aloittaa taas elokuussa kirjanpidon. Jos jaksan ;)

Tigi Bed Head Headrush -kiiltosuihke kesti, kesti ja kesti. En suoraan sanottuna huomannut hiusten kiillossa eroa, käytin tätä tai en. Joten en näe syytä ostaa tuotetta toiste. Tosin koostumus oli hyvä, ei lähmännyt ja korppuunnuttanut (haha) hiusta, vaikka suihkisi reilumminkin.

Avene Cold Cream -käsivoide on aivan loistotuote, kertakaikkiaan. Olen käyttänyt tätä jo vuosia syksyisin ja talvisin, kun käteni ovat todella kuivat ja halkeilevat. Kuivuu nopeasti ja imeytyy hyvin, eli sopii loistavasti myös päiväkäyttöön. Suosittelen lämpimästi syksyn ensiviimojen alkaessa kaikille kuivakätisille :)

Academie Creme Veloutee vei sydämeni täysin. Nimensä veroista samettista voidetta oli ilo levittää kasvoille yöksi. Päiväksi voide on ainakin näin kesällä iholleni liian tuhtia. Kokeilukokoinen tuubi tuli LivBoxista, ja nyt olen metsästänyt ympäri kaupunkia normaalikokoista tuubia. Academieta ei ylipäätään myydä kovin monessa kauneushoitolassa, ja Creme Veloutee on vielä ollut lopussa niissä paikoissa, joissa olen käynyt. Nyt kuitenkin mulle on voide tilauksessa eräässä hoitolassa, odotan sitä kuumeisesti :)

Jurlique Purely Age-Defying Eye Cream on mielestäni hyvää peruskamaa. Pystyn arvioimaan silmänympärysvoiteita oikeastaan vain koostumuksen ja tuoksun perusteella, koska en koskaan huomaa sen kummempia ”tuloksia” silmänympärysalueellani. Silmänaluset ovat tummat huonosti nukutun yön jälkeen, ihan sama mitä niihin levittää ;) Tästä Jurliquen tuotteesta olen kuitenkin pitänyt enemmän kuin esimerkiksi Patykan sy-voiteesta, koska koostumus on hieman paksumpi ja koen tämän miellyttävänä. Purely Age-Defying Eye Cream levittyy ja imeytyy hyvin, ja sitä voi loistavasti käyttää myös päiväksi meikin alle.

Viides loppunut tuote oli Ma Provencen palashampoo, josta olen kirjoitellut jo täällä. En voi kuin hehkuttaa tuotetta, se oli ensimmäinen koskaan kokeilemani palashampoo, ja sai aikaan melko pahan palavillityksen ;) Shampoo pesi hiukset puhtaiksi, mutta ei jättänyt niitä yhtään takkuisiksi, eikä edes hoitoaine ollut välttämätön. Ainoa asia, jota en rakastanut, oli yrttinen tuoksu. Olen enemmän hedelmä- ja minttuihmisiä, mutta onneksi palashampoon tuoksu ei ollut mitenkään häiritsevä.

Paljonko teillä loppuu kosmetiikkatuotteita kuukauden aikana? What`s wrong with me? ;)

Ps Muistakaa osallistua kahviaiheiseen arvontaan täällä!! :)

6 vastausta artikkeliin “Kesäkuun loppuneet, ne pari hassua

 1. Mä oikeasti läträän niin järkyttävät määrät kosmetiikkaa, että mä olen lähinnä kateellinen sulle kun et kuluta yhtä paljon. Mulla menee esim. LITRA vartalovoidetta kuukaudessa. :D

  Tykkää

  1. Haha, no niin kuin ollaan aiemminkin puhuttu, mähän laistan kropan kosteuttamisesta ihan huolella. Hyvä jos kerran-kaksi viikossa jaksan rasvata maksimissaan, ei siinä paljon purkkeja kuluta ;) Mutta eipä mun vartalon iho kuivukaan paitsi talvisin.

   Tykkää

 2. Tuota Avenen käsivoidetta täytyykin ostaa sitten, kun tarve tulee.Ja minulla on myös Tigin kiiltosuihke, mutta huomaan eron vain silloin, kun sitä laitan. Kiilto jotenkin häviää nopeasti hiuksista, tietenkin kun tukka heiluu tuulessa tai muuten vaan haron sitä käsillä… :DMinulla loppuu varmaan keskimäärin 10-15 tuotetta kuukaudessa. Joskus vähemmin, joskus enemmin. Onhan sitä varastoakin ja joudun siksi heittämään paljon pilaantunutta pois. Se harmittaa ja pistää ajattelemaan.

  Tykkää

  1. Suosittelen Avenea tosi lämmöllä! Mulla menee käsien iho talvisin ihan rikki ja on punainen ja kipeä…Avene pelastaa :)Oih, mä en muista heittäneeni viime vuosina kuin yhden pilalle menneen tuotteen pois, ja että harmitti! Muutaman tuotteen olen joutunut kyllä pakkauksen rikki menemisen takia dumppaamaan…

   Tykkää

 3. Mulla kuluu myös paljon vartalovoidetta, vaikka en ihan Juillen määrään ylläkään :) Joku 500ml ehkä kuitenkin. Mulla kuluu nykyään n. 15 tuotetta kuussa loppuun. Löysin tuossa vanhan vihkon, jonne olin kirjannut esim. vuoden 2012 loppuneita. Silloin oli ihan normaalia, että loppuneita oli 25 täysikokoista tuotetta! Mutta mä käytin silloin aina vain yhtä tuotetta kerrallaan vaikkapa suihkugeeleistä tai käsivoiteista.Päätin, etten tee kesäkuun ostetuista tuotteista postausta. En yksinkertaisesti jaksa :) Pikku hiljaa edelleen puran niitä blogissa, mutta yhteenveto saa jäädä. Mä en pitänyt kirjaa niistä, joten en edes muista enää mitä kaikkea ostin. Tässä kuussa olen kunnostautunut. Pahalta näyttää, vaikka ollaan vasta puolessa kuussa :| Ei tosin yhtä pahalta kuin viime kuussa, koska järjestelmäkameran ostaminen..

  Tykkää

  1. Joo, mäkin ajattelin, että toukokuun ostetuista (lähinnä Ranskasta) olen kirjoitellut jo, ja kesäkuussa ostettuja en oikeasti muista :D Heinäkuun ostetut pystyn ehkä vielä muistelemaan, tosin niistäkin olen monesta jo postannut…Huh, 25 täysikokoista tuotetta kuussa on jo kunnioitettava saldo ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s