Koiraystäviä

Koiravauvani Beni

Varoitus! Postaus sisältää kuvia söpöstä koiranpennusta. Eli ei-koiraihmiset voivat skipata ja koiraihmiset myös, mikäli eivät halua pentukuumetta :)

Tässä on Beni ensimmäisinä päivinä uudessa kotona pari viikkoa sitten. Kaikki oli aika jännää!

Varsinkin tämä iso herra on aika cool. Naapurin rouva kysyi pihalla, ovatko koirat samasta pentueesta. Noh, jos rotuja ei tunne, niin mahtaisiko 38 kilon painoero kertoa jotain?? ;D

Minä olen käynyt jo uimassakin!

Sen jälkeen väsytti aika paljon.

Naapurin tytöt toivat Rikille ja Benille herkkuja ja runon. Ja mulle kukkia =D Aika ihania lapsia meillä täällä!

Isoveikan kanssa on ihan parasta! <3

22 vastausta artikkeliin “Koiravauvani Beni

 1. <3 Voi kullannuppelit näitä pötköjä! Tyypit on maalattu ihan samalla sävyllä. Beni ottaa Rikistä mallia. Samat asennot yhteiskuvissa. :) Ja täti on niin rakastunut! Beni on ihan luontainen koomikko, kato nyt tota uintikuvaa ja sen jälkeistä unikuvaa. En pysty lopettaa lässyttämistä!

  Tykkää

  1. Hahaaaaa!! Arvaa paljonko mä nauran sille täällä kotona?! :D Se myös mm. osaa räpätä kun kuunnellaan Asaa tai Leijonaa. Ja eilen törmäsi lenkillä pää edellä johonkin puskaan, ja kellahti suorin vartaloin puolivoltin eteenpäin. Muaahahahaaaa!!

   Tykkää

 2. Voi herranjestas! Toi on söpö!! :D Onko teidän koirat muuten aina tykäneet luonnostaan uida? Mä aina välillä mietin tota meidän koiraa, se ei ole koskaan suostunut vapaaehtoisesti, ja mä vähän luulen ettei se osaa uida?!? Onkohan se edes mahdollista..

  Tykkää

  1. Joo on! Rikihän on ihan vesihullu, se ei oikeasti mökillä tee mitään muuta (ei edes syö tai nuku), joten mökillä ei voida olla koskaan montaa päivää. Raukka uisi itsensä kuoliaaksi :D Mun mielestä kaikki koirat osaa uida, jos ne pakon edessä ovat. Mutta joidenkin koirien rakenne tekee uimisesta tosi vaikeaa tai sitten tietty jotkut pelkäävät vettä. Ranskanbulldoggit ovat juuri tällaisia koiria, joiden ruumiinrakenne ei ole ideaali uimiseen, mutta Benihän matkii Rikiä kaikessa, joten siitäkin varmaan tulee vesipeto ;) Minkä rotuinen koira teillä Juille on??

   Tykkää

  2. Meillä on chihu. Toi selitys vain pakon edessä uimisesta kuulostaa oikealta, kyseessä on nimittäin varsinainen herra Hienohelma.. :D

   Tykkää

 3. Onpas se suloinen! Mä jo vähän odottelinkin koska tulis vauvapostausta. ;-) Ihanalta näyttää muutenkin kaikin puolin. Meillä russelirouva on edelleen vähän Ylhäinen, mutta enää ei mene heti se rantapallo kirsuun vaikka juniori vähän roikkuiskin korvassa. ;-)Ihania naapurin mukuloita tosiaan, olipas kiva ele heiltä tuoda lahjuksia!

  Tykkää

  1. No todella ihana ele! Niitä tyttöjä on tässä pihoilla 4-13-vuotiaita, ja kaikki ovat ihan hulluna meidän koiriin :)Hahaa, meillä Riki on jopa ruvennut leikkimään Benin kanssa! Eli päivä päivältä menee paremmin :) Hyvä, että teilläkin rouva alkaa heltyä ;)

   Tykkää

 4. Voi hellanlumala. En kestä <3 Meillä oli myös ihana ruttuturpa, Mopsipoika Bruno joka lensi enkeliksi viime tammikuussa :'( ikävä on edelleen pohjaton.

  Tykkää

  1. :( :( Mä voin kuvitella. Hyvän ystävän kuolema jättää varmasti ison aukon ja ikävän. Mäkin löydän itseni usein miettimästä sitä, miten pärjään kun Rikistä (melkein 9-vuotias amstaffi jo) aika jättää. Hän on paras ystäväni <3 Minkä ikäiseksi Bruno eli? Hankitteko/meinaatteko hankkia uutta koiraa?

   Tykkää

  2. Bruno oli melkein 9-vuotias (3 vkoa jäi vajaaksi) Juu, aiotaan ottaa uusi Mopo heti kun tuo meidän tyttö on vähän isompi, hän on vasta vajaa 3 kk :) Voi olla, että vauva ja koiranpentu samaan aikaan olisi ehkä vähän liikaa… :D joten pitää odottaa, että tyttö vähän kasvaa. Koira on siinäkin mielessä kivampi ottaa sitten kun Mimu ymmärtää siitä jotain ja osaa paremmin luoda ystävyyssuhteen koiran kanssa <3 <3Mun blogissa on paljon juttuja Brunosta, käy joskus tsekkaammassa jos haluat <3 :)

   Tykkää

  3. Joo, tässä 4-kuukautisen pennun omistajana uskon myös, että koiranpentu ja vauva ON liikaa ;) Otatte tosiaan sitten koiran vähän myöhemmin, lapsen ja koiran suhdetta tulee varmasti olemaan ihana seurata <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s