Huulipunat · Korostustuotteet · MAC · MAC Limited Edition · Päivän meikki · Viva La Diva

MAC Mineralize Skin Finish Adored

Niin sitten mäkin sain käsiini yhden ihanuuden MACin Tropical Taboo -kokoelmasta. En päässyt itse pelimestoille, mutta ihana ystäväni kävi puolestani Stockalla hakemassa Mineralize Skin Finish Adoredin.

Mulla oli entuudestaan myöskin kausituote MSF Red Head, joka on kuvassa oikealla. Punapää on ollut kovassa käytössä, vaikka kuvassa se ei näytä lähes yhtään kuluneelta. On se oikeasti :) Pidin Tropical Taboon kanssa pään kylmänä, ja päädyin Adored-sävyyn, koska se oli erilainen kuin Red Head. Enkä ostanut kokoelmasta muuta, vaikka siellä kaikkea ihanaa olisi ollutkin.

Swatch-kuva on synkästä säästä johtuen aika epäinformatiivinen, mutta näkee siitä vähän kuitenkin. Käden vasemmanpuolimmaiset pystyviivat ovat Adoredia, ja oikea pystyviiva ja ranteen päällä oleva viiva Red Headia. Vasemmanpuolimmainen viiva on Adoredin ”kokonaisuus” reilulla kädellä otettuna ja keskimmäinen korallista osasta otettu swatch. Vähän harmittaa, että korallia osaa ei ole tuotteessa enempää, mielestäni sävy on tosi herkullinen!

Tässä tänä aamuna tehty kiiremeikki, jossa poskilla on Adoredin lisäksi sipaus DDP:n sävyä 13. Muistin aamulla, että mullahan on varsinainen kesähuulipuna, nimittäin Viva La Divan Chill Out. Näyttää mielestäni aika kivalta vähän ruskettuneen nassun kaverina. Tässä kuvassa mulla on muuten Lumenen CC-voiteen sävyä Medium, sopii tämänhetkiselle ihonsävylleni tosi hyvin. Olin onneksi kaukaa viisas, ja Lightin ostaessani otin pari näytepussia Mediumia mukaan :)

Niin ja en taaskaan ehtinyt rajata huulia ennen punan levittämistä. Miksi, oi miksi aina aamuisin on kiire?

Ps Tiedoksi tällainen news flash, että iPhonea ei kannata tiputtaa näytölleen maahan. Maksoin tänään yhden sormista lipsahtamisen takia 323 € Soneralle, ja menee varmaan jonkin aikaa, että pääsen yli siitä, että yksi putoaminen laittaa näytön tuhannen päreiksi ja maksaa KOLMESATAAKAKSIKYMMENTÄKOLME euroa!?! Are you freaking kidding me?? Joten seuraavaksi meikäläinen menee tarkistamaan kotivakuutuksen sopimusehtoja.

10 vastausta artikkeliin “MAC Mineralize Skin Finish Adored

 1. Adored on ihana :)Harmillinen sattuma. :/ Tuollainen summa kirpaisee varmasti lujaa. Mä olin aivan raivona harmituksesta, kun sain 60e parkkisakot keväällä. Inhoan kaikkea ylimääräistä, turhaa rahanmenoa. No, kukapa ei.

  Tykkää

  1. Niin on! :)Joo, voin kertoa, että olin suhteellisen raivona, kun selvisi tämän rähmäkäpälyyden hinta. Ihan käsittämätöntä. Tein äsken vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön, nyt jännäämään mitä sieltä korvataan. En ole koskaan hakenut kotivakuutuksesta mitään, eli en muista edes omavastuumäärää… Kohtahan se selviää ;) Saan nyt toivottavasti sentään edes jotain takaisin!

   Tykkää

 2. Voi tsiis mikä summa! Mä mietin jo, että pitäisi varmaan Claes Ohlssonilta hommata sellaiset HC-iPhone-kuoret, että voi ajaa vaikka autolla sen yli niin ei käy mitään. Sairaan rumat ovat, mutta vissiin toimivat. Vaikka mun on työsuhdepuhelin, rakastan sitä. :´)Näytät ihanalta, huulipuna sopii Adorediin kuin sormi nenään! Aivan ihana yhdistelmä! <3

  Tykkää

  1. Mäkin näin Soneralla sellaiset megakuoret. Ne oli tosi kalliit (n. 40 e) ja NIIN rumat, etten vaan kyennyt ostamaan niitä. Tuntuu idiootilta ostaa kaunis, ohut, valkoinen puhelin, jonka piilottaa sitten rohjoihin mustiin kuoriin :PKiitos! Mustakin ihanan kesäinen yhdistelmä :) Chill Out on mun mielestä nimenomaan kesäpuna, siksi en ole sitä vuoteen käyttänytkään ;)

   Tykkää

 3. Joo toi on niin sairasta toi näyttöjen korjaushinta – saman maksaa myös nokian näytön uusiminen kuulemma..ihan hirveetä!! Ja mul on vähän semmonen käsitys et oikeen mitkään kuoret ei sitä näyttöä suojaa koska aivan varmasti aina on niin hyvä tuuri et se nimenomaan tippuu näytölleen (en tietenkää tiiä millaset ne hc kuoret on!). Onneks vakuutuksesta saat edes jotakin takaisin!Toi huulipuna!!! Se on AIVAN IHANA!!!! Meen huomenna Tallinnaan, Mistähän sieltä sitä sais, pitääpä tutkia :)?? Adoredikin on ihana mutta eikös nää oo just niitä tiotteita mitä tulee vaan pikkunen erä, joten turha edes haaveilla saavansa sellaista :´( Aurinkoista päivää!!

  Tykkää

  1. EI.PYSTY.KÄSITTÄÄ! Ai Nokia ei ole tässä suhteessa yhtään parempi? Mä luulin, että tässä on Applen keino rahastaa, mutta olin sitten väärässä. Mä kyselin tosi tarkasti sieltä Soneralta kuoriasiasta, kun otti vähän pannuun ;) Mulle sanottiin, että jos puhelin oikeasti tippuu näytölleen, niin se on ihan sama, mitkä kuoret siinä on. Mutta ilmeisesti sellaiset kumimaiset pulleat suojaa vähän paremmin kuin kovat kuoret (jollainen mulla tietty oli). Niiden hc-kuorien (hah, hyvä ilmaus :) uskon suojaavan tiettyyn pisteeseen asti, mutta jos tiputat kaaressa asvaltille, niin rikki saattaa mennä silti. Tai en tiedä, ne oli vaan niin käsittämättömän rumat ja paksut ja rohjot, etten kyennyt ostamaan niitä ;)Kiitsa! Mäkin olin iloinen, että muistin eilen, että kaapissa on Chill Out :) Suomessa Viva La Divaa saa Kicksistä, että piipahdapa siellä matkalla satamaan, ellei Tallinnasta löydy jälleenmyyjää googlettamalla! Joo, pahoin pelkään, että Tropical Taboo -kokoelma on myyty aika lailla loppuun :( Tosin välillä joku ihanuus jää ihmeen kaupalla hyllyyn, kun ”suuret massat” eivät innostu, joten aina kannattaa käydä katsomassa! Ja MACillä on ihania korostuspuutereita normaalissa valikoimassakin, olikos sulla muuten joku niistä?

   Tykkää

  2. Niin ja BTW, mistä sitä tietää, jos Tallinnassa olisi vielä TT-kokoelmaa jäljellä! Mun mielestä ainakin Viru-keskuksen tavaratalossa myydään MACia :)

   Tykkää

  3. Juu ei oo nokia sen parempi tässä rahastus asiassa… On ihan sairasta ettei joku ingenjööri oo kehittänyt näihin lasia tai jotain vastaavaa matskua joka ei säry. Ja ajatella, kaikkihan ei ees välttämättä pidä mitään kuoria! Et olis ees sitä vähää suojaa. Ymmärrän mä senkin, onhan se kauneimmillaan ilman mitään kuoria..Juu kiitos, täytyypä pitää tallinnassa silmät auki macin ja punan varalta!

   Tykkää

  4. Onkohan tää puhelinvalmistajien tapa rahastaa asiakkaita? Miettii miten high techiä puhelinteknologia nykyään on, mahdotonta uskoa, että muka nykyinen särkyvä lasi olisi parasta mihin pystytään!Mulla on mielessä, että käytiin joskus yhdessä MACillä ja sä ostit korostuspuuterin :D Mutta se oli sitten joku muu tuote :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s