Diego Dalla Palma · Huulipunat · Päivän meikki · Poskipunat · Sensai

In action: Sensain huulipuna ja Diegon poskipuna

Sensain naurettavan halvalla Sokoksessa myytävästä Lasting Treatment Rouge -huulipunasta kaipailtiin kuvaa, joten tässäpä olisi :) Laitoin kiireessä huulille ainoastaan MACin Prep + Prime -pohjustajan ja lätkin huulipunan kymppisävyä suoraan päälle ilman rajausta. Puna levittyi kuin unelma ja on mielestäni tosi kaunis. Kosteuttavuuttakin löytyy!

Hieman mietin kuitenkin ”lasting”-puolta. Meille tuli vieraita, ja kahden kahvikupillisen, kahden vissylasillisen ja kakkumutustelun jälkeen huulipuna oli mielestäni kulunut ihan normaaliin tapaan. Sanoisin ehkä niin, että pysyvyys on hyvä kiiltopunamaiseksi tuotteeksi, mutta ei mitenkään normaalia parempi. En kuitenkaan ole missään nimessä pettynyt punaan, päinvastoin! Seuraavan kerran kokeilen (jos on aikaa haha) rajata huulet kynällä kokonaan, tämä varmastikin pidentää punan kestoa. Summa summarum suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan, vieläkö Sokoksella tai verkkokaupassa olisi näitä alessa. Hintahan tosiaan on 12,90 €. Naurettavan halpaa, sanon minä ;)

Korjasin myös samaan syssyyn sen asian, ettei Diego Dalla Palman lemppariposkipunaani nro 13 ole näkynyt blogin kuvissa. Kuten kuvasta näkyy, tulos on todella luonnollinen kaunis persikka.

Likes it! Tykkäättekö te?

Ps Lumenen CC-voiteen Light-sävy on käynyt iholleni liian vaaleaksi. Jessss, olen saanut ainakin vähän väriä (kannattaa näköjään ulkoiluttaa koiria, muuten en ole juurikaan oleillut ulkona, biitseistä tai terasseista puhumattakaan!) ;)

6 vastausta artikkeliin “In action: Sensain huulipuna ja Diegon poskipuna

  1. Hei, mäkin voisin vaihtaa Lumenen CC:n medium-sävyyn jo! :) Aika kiva juttu mielestäni, yleensä kun kasvot ruskettuvat kuitenkin aika maltillisesti kun laitan aurinkosuojakertoimellisen voiteen lähes aina kun ovesta ulos astun.

    Tykkää

    1. Jee, hyvä me! :) Mulla on ihan sama juttu, kasvot ovat aina säärten ohella kroppani vaaleimmat osat. Ja juuri niiden osien toivoisi olevan ruskettuneita ;) Kasvoilla on aina suojakerroin ja muutenkin meikkikerros, ja jalat eivät muuten vain ota väriä millään. Luojalle kiitos itseruskettajista!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s