Clarins · Huulipunat · LivBox

Clarins Eclat Minute -huulivoide

Kesäkuun LivBoxin helmi oli mielestäni ehdottomasti Clarinsin Eclat Minute -huulivoide. Tämä vaaleanpunainen ihanuus tosin on kokeilukokoinen, mikä aiheutti itsessäni hieman ärsytystä, koska LivBoxin vaihtoehtotuote oli joko MsChicin normaalikokoinen huulikiilto tai normaalikokoinen poskipuna. Clarinsin ja MsChicin (ainakin näiden) tuotteiden hintaluokka on sama, joten miksi LivBox, miksi?

Huulivoide on pakattu tuubiin, ja annostelijana on pehmeä aplikaattori. Tykkään pehmeästä tunteesta huulilla, mutta jotenkin tuntuu, että aplikaattoriin kerääntyy kaikkea mähmää huulista. Onneksi sen saa helposti pyyhkäisemällä puhtaaksi.

Voiteen sävy on 01 eli vaaleanpunainen. Sävyä ja kiiltoa huulille tulee hennosti, mutta kosteutta sitäkin enemmän. Pitäisin tätä siis käyttötarkoituksensa mukaan huulivoiteena, jolla saa bonuksena nätit huulet. Tykkään koostumuksesta todella paljon, tämä ei todellakaan tunnu tahmaiselta! Juuri se liisteröityminen on syy, miksi välttelen huulikiiltojen ja huulikiiltomaisten rasvojen käyttöä nykyään.

Eclat Minutessa on muuten aivan ihana mieto toffeen tuoksu, nam :) Miinuksena täytyy sanoa, että tämä tuntuu olevan aika nopeasti kuluvaa tavaraa. Täysikokoinen tuubi maksaa n. 19 €, eli melko paljon. Voisin kuitenkin helposti kuvitella investoivani tähän laivan tai lentokentän tax free -hinnalla! :)

Meillä on täällä tosiaan koirakoulu menossa, eli energiavarastot ovat aika lopuillaan. Loma alkaa onneksi perjantaina, joten sitten mulla on aikaa ja jaksamista taas panostaa bloggaamiseen enemmän. Postauksia on nimittäin jo jonoksi asti ;)

7 vastausta artikkeliin “Clarins Eclat Minute -huulivoide

    1. Mä en nyt yhtään muista sen sävyn nimeä, ja oon tietty jättänyt sen töihin, mutta se on sellainen kevyen persikkainen. Todellisuudessa ei kuitenkaan jätä huulille väriä, eli luulen että jos tämä vaaleanpunainen on vähän pigmenttisempi, niin nousee suosikiksi. Mä en ole vielä korkannut sitä, ihan ihme juttu! :D

      Tykkää

    1. Ahahahahhaa, sä kiinnität selvästi huomiota olennaiseen (käsi) :D Kiitti, mä tykkään tuon tyylin jutuista ihan älyttömästi, on lasinalusta, magneettia, kirjaa. Niiden huumori vaan osuu ja uppoaa :D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s