Meikkisiveltimet

We Care Icon Flat Detailer Brush – löytö!

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään.

Mun on ihan pakko vinkata teille aivan älyttömän hyvästä sivellinlöydöstä! Sokoksissa ja Emotioneissa myytävän We Care Iconin Flat Detailer Brush on tuonut varsinkin alaluomen rajaussessioni aivan uudelle levelille. En osaisi enää tehdä juhlavampaa meikkiä ilman tätä. Rajaan alaluomen yleensä luomivärillä ja Flat Detailerilla rajauksen saa aivan ripsien tyveen, ja ainakin omasta mielestäni kätevämmin ja siistimmin kuin varsinaisella rajaussiveltimellä. Sopii myös kiireeseen, on testattu ;)

Siveltimessä on lyhyet, napakat karvat, jolla saa tarkkaakin tarkemmat rajaukset aikaiseksi. Hinta oli edullinen, en muista tarkkaan, mutta alle kympin ainakin. Karvat ovat synteettistä ainetta, tämän toki pystyy jo päättelemään hinnastakin.

Edullinen ja kätevä elämänhelpottaja. Suosittelen lämpimästi :)

Edit. Hinta on 6,50 €! =)

10 vastausta artikkeliin “We Care Icon Flat Detailer Brush – löytö!

  1. Kiitos vinkistä! Mä aloin jokin aikaa sitten käyttää silmänrajauksissa (kun haluan kevyttä luomivärirajausta) sellaista ”lötköä” Duroyn ikivanhaa viistopäistä sivellintä. Sivellinosa tuntuu vähän kuin silikonilta ja tykkään sen taipuisuudesta ja nimenomaan siitä, kun sen saa ihan ripsien tyveen. Tämä sivellin voisi miellyttää minua.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s