Diego Dalla Palma · Huulipunat · Kynnet · Luomivärit · Meikkijuttuja · Meikkipohjat · Poskipunat

Diego Dalla Palman kosmetiikkatuotteeni

Mulla on ehdottomasti eniten MACin ja MUSin meikkejä. Viime aikoina olen kuitenkin kartuttanut myös Diego Dalla Palma -meikkejäni, joten ajattelin tehdä niistä kokoelmapostauksen :)

DDP on italialainen merkki, jota myydään kauneushoitoloissa. Omat meikkini olen ostanut Kosmetologi Cindy Rieralta. Ainoa poikkeus on luomiväripaletti, jonka ostin bloggaajakollegalta.

Vasemmalta oikealle Pop Art Lipstick 171, The Lipstick 56, Glossy Lipstick 73 ja The Lipstick 54. Huultenrajauskynä Lip Pencil 91.

Rakastan DDP:n huulipunia! Ne ovat MACin ohella parhaita kokeilemiani. Huulipunista kaksi on The Lipstick -punia, eli mattoja, mutta kuitenkin pehmeitä ja helposti levittyviä. Lila puna on sesonkisävy, mielestäni sen koostumus on sama kuin The Lipstick -punilla. Muut punat voi loistavasti levittää suoraan hylsystä, viininpunaisen kanssa käytän suosiolla sivellintä. Toinen puna oikealta on Glossy Lipstick -kiiltopuna, jossa on ihana vesimäinen lopputulos. Olen omistanut saman koostumuksen pinkin punan, mutta sen olen jo käyttänyt loppuun. Tämä kertoo kaltaiseni huulipunafriikin kohdalla siitä, että puna oli todella ihana! Huultenrajaukynä x on ostettu viininpunaisen sävyn 54 kaveriksi.

Lila puna 171 on huulillani tässä kuvassa, viininpunainen 54 tässä ja pinkki 56 tässä. Kiiltopunakuviakin blogissa on satavarmasti, mutta en ole tajunnut merkitä postausta/postauksia DDP-tunnisteella, joten en löydä niitä tähän hätään, pahoittelen.

Luomiväripaletti Electric Trio Eye Shadow 16 ja musta jumbokokoinen Eye Pencil & Kajal 43.

Ihana sinililan, limenvihreän ja valkoisen luomivärin paletti on muistaakseni viime vuoden kevään limited edition -mallistosta. DDP-innostukseni alkoi kynsilakoista ja levisi pian huulipuniin. Silmämeikkituotteet ovat puolestaan uusin aluevaltaukseni ;) Olen tehnyt paletilla kokeilumeikin (eli illalla ennen meikkien poispesemistä, jolloin on muuten tosi kätevä kokeilla uusia meikkejä!), ja tarkoitus on tehdä pian ihan ”oikeakin” meikki. Sinililaa olen ehtinyt käyttää rajauksena veljeni kolmekymppisillä.

Poskipuna Powder Blush 13 on ihan to die for! Siis oikeasti aivan super. Vähän aikaa sitten Cindyn luona käydessäni kiinnitin huomiota hänen ihanaan poskipunaansa. Cindyllä oli tätä poskipunaa, yllätys yllätys. En raaskinut ostaa punaa siltä seisomalta, kun lasku oli muutenkin jo aika mojova. Mutta seuraavan kerran Cindyllä käydessäni kotiutin tämän kaunokaisen, ja kyllä muuten kannatti! Olen käyttänyt tätä vähintään neljänä päivänä viikossa siitä lähtien, lopputulos on sellainen my cheeks, only better, eli luonnollinen mutta kuitenkin selkeä kaunis oranssinpinkki. Cindyn ideaa kopioiden olen laittanut tätä ensin ja pinkkiä MAC Pink Swoonia ”omppuun” eli posken korkeimmalle kohdalle. En voi käsittää, etten nyt tähän hätään löydä tästä mitään in action -kuvaa, mutta lupaan sellaisen myöhemmin :)

Meikkipuuteri Compact Powder Foundation 71. Kuten kuvasta voi nähdä, tämä on ollut kovalla käytöllä ja tähän mennessä paras kokeilemani meikkipuuteri. Peittää kivasti, mutta ilman mitään pakkeloitua lopputulosta. Kasvot pysyvät kiillottomina koko päivän. Talvella ihoni kaipaa kosteuttavampaa meikkiä, mutta keväästä syksyyn tämä on oikein oiva! Kuva kasvoilla löytyy täältä.

Tästä kaikki lähti, eli ihanat DDP:n kynsilakkani 81, 106 ja 101. Jos en väärin muista, niin nämä kaikki ovat limited edition -kamaa. Ehdotonta kynsilakkojen aatelia levittyvyyden ja pysyvyyden suhteen.

Tässä vielä swatchit, anteeksi laiska kaikki-kerralla-samalle-kädelle-kuva ;)
Ylärivissä vasemmalta oikealle huulipunat 171, 56, 73 ja 54 sekä huultenrajauskynä 91.
Alarivissä vasemmalta oikealle kajal, luomiväritrio ja poskipuna.

Miinuksena DDP:n tuotteilla on melko kallis hinta, tuotteet ovat selvästi kalliimpia kuin esimerkiksi MACillä. Toinen miinus on se, ettei sävyillä ole nimiä, mä EN tykkää näistä numeroista! Muita miinuksia en sitten keksikään :)

Diegolla on muuten itseäni tosi paljon kiinnostava tuote eli nestemäinen puuteri, mikä lie virallinen nimi ;) Onko jollain kokemusta siitä? Tai ylipäänsä DDP:n tuotteista?

8 vastausta artikkeliin “Diego Dalla Palman kosmetiikkatuotteeni

 1. Mähän tykkään Diegon tuotteista ihan älyttömästi :) Mun blogista löytyy postaus, jossa mulle tehtiin meikki DDP:n tuotteilla ja siltä reissulta sain tosiaan kivasti tuotteitakin mukaan. Pitäisi vaan saada aikaiseksi tehdä kunnon esittelypostaukset kaikista, kuitenkin todella hyvät tuotteet kyseessä.

  Tykkää

 2. Mulla ei oo vielä Diego-kokemuksia, mutta oot saanut mut kiinnostuneeksi. :) Taas. Saatoin ehkä vähän rakastua tuohon poskipunaan, mistä apropoo tulikin mieleeni, että eivät muuten olleet Narsin poskipunat juuri minkään väärti. Paitsi yksi limiterd edition -puna, jonka jätin kauppaan, koska se oli niin kallis. Mutta siis tuli ihan samat fiilikset mitä sää kirjoittelit Narsista Ranskan matkan jälkeen.

  Tykkää

 3. Ei ole kokemusta, mutta olen viimeistään nyt kiinnostunut. Kuulin ensimmäisen kerran DDP:stä eräältä seuraamaltani italialaiselta YouTube-videobloggaajalta (nauticalbutnice1), ja nyt sinulta. Kiitti tästä postauksesta, mä tykkään näistä jostain syystä tosi paljon, vaikka merkkikin olisi vieraampi :D

  Tykkää

  1. Kiitos Päivi, sun innoittamana mä tämän teinkin :)Ja kiva kuulla, että mun blogistakin saa tuoteinspiraatiota, itse olen nimittäin sun blogistasi imenyt kaikki Hauschka-jutut kuin sieni :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s