Kosmetiikan nettishoppailut · Kynnet · OPI

OPI 007 the Bond Girls

Iih, katsokaa, mitä posti toi mulle! Kyseessä on uudesta OPIn 007 the Bond Girls -kokoelmasta neljän ihanan minilakan setti. Bongasin Pumpulipupusta kirjoituksen Pupun ostamasta pinkistä Pussy Galore -lakasta, ja kommenttiboksissa huomasin vinkin, että tällainen minilakkojen setti on myös olemassa. Olen tosi kokeilun- ja vaihtelunhaluinen kynsilakkojen suhteen, joten ihastuin heti ajatukseen, että saisin neljä upeaa minipulloa samalla hinnalla kuin yhden ison.

Tilaus lähti matkaan BeautyBay-sivustolta, jossa setti maksoi noin 16 € ja toimituskulujakaan ei ollut. Vasemmanpuoleinen hohtava oranssikoralli on Jinxin nimikkolakka, tumma hienostunut luumu on saanut inspiraationsa Vesperiltä, vaaleanpunainen tyttömäinen lakka on tosiaan Pussy Galoren tyylinen ja hopeanvalkoinen ihanuus Solitairen. Kaikissa lakoissa on mukana pientä glitteriä.

Eniten mua viehätti lakkojen Liquid Sand -koostumus, eli pinta on kuivuttuaan epätasainen kuin hienon hiekan pinta. Nappasin tänä masentavan harmaana lauantaina pari kuvaa livenä, mutta ikävä kyllä kuvat eivät tee lainkaan oikeutta lakalle. Tässä on nimittäin Pussy Galorea ja se on upeaa!

Eniten olen yllättynyt lakan kestosta, lakkasin kynnet kolme päivää sitten ja lakka on kulunut ainoastaa yhdestä kynnestä ja siitäkin vain millin! Mahtavaa! :) Lakan päällä ei ole edes päällyslakkaa, se neuvotaan jättämään Liquid Sand -lakkojen kanssa pois.

Mun aivoni eivät kykene nyt tuottamaan enempää järjellistä tekstiä, riittää varmaan kun sanon, että meille kotiutui eilen koiranpentu, ja yö meni ”vähän” valvomiseksi. Pienellä oli ikävä sisaruksia ja häntä taisi vähän pelottaa <3 Mä olen hiimaillut koko päivän ihan zombiena, ja vähintään kymmenen kertaa olen lopettanut puhumasta kesken lauseen, koska olen yksinkertaisesti unohtanut, mistä olin puhumassa. Joten kiitti ja kuitti, katsotaan jos olisin paremmassa hapessa huomenna :)

12 vastausta artikkeliin “OPI 007 the Bond Girls

 1. Mulla on iso pullo Solitairea, koska ihastuin aikoinani kovasti Jane Seymoureen Solitairen roolissa. Ja koska se on ihan nättikin. Lakka siis. ;-) Lisäksi mulla on toinenkin O.P.I.n sand-lakka, ihana violetti (en nyt muista nimeä). Mulla on ollut sitä vasta kerran kynsillä kunnolla ja sillä kertaa se lakka ei kyllä kovin pitkään muistaakseni lohkeilematta kestänyt. Noin muuten ja yleisesti ottaen en noista tekstuurilakoista kauheasti tykkää. ;-)Meillä on ollut pikkumies nyt tiistaista lähtien ja aika kivasti on mennyt. Ekana yönä oli jonkin verran ininää ja kitinää ja valitusta, mutta nyt alkaa kaveri jo oleen aika konkari. ;-)

  Tykkää

  1. Voi että Mohn, mä olin jo unohtanut, että teillekin on tulossa pikkuherra! Onko hän muuten ainoa koira talossa, vai onko teillä useampi? Mä olen ainakin ollut ihan älyttömän yllättynyt, miten paljon Beni matkii Rikiltä, siis positiivisessa mielessä! Hissi vaikutti esim. aluksi pelottavalta, mutta kun Riki meni sinne reippaasti, niin perässä vaan :)Mullakin on entuudestaan Impossible, joka on Liquid Sand -koostumuksella ja siinä on vielä punaisia tähtiäkin :)Pakko myöntää, mutta mä olen nähnyt elämässäni vain yksi-kaksi Bondia. Joten ostin nämä ihan täysin ulkonäön perusteella :)

   Tykkää

  2. Juu, meillä on ensi viikolla 6 täyttävä russelirouva, joka on osoittautunut hieman huumorintajuttomaksi ja kireänutturaiseksi akaksi pennun tulon myötä. No, ei hän ole järin sosiaalinen ollut varsinkaan toisten narttujen suhteen joten en kuvitellutkaan, että alku olisi välttämättä mikään ihan helppo. Nyt alkaa jo onneksi rouvallakin kiristys helpottamaan pikkuhiljaa, vaikka vieläkin on aikas varuillaan pennun suhteen ja mieluummin vähän välttelee sitä. On ne pari kertaa jopa melkein vähän leikkineet, että kaippa se tästä kun antaa ajan rauhassa kulua ja tuo meidän ”kalkkis” kunnolla tottuu uuteen tulokkaaseen. ;-)Minä en ole varsinainen Bond-fani, mutta kyllähän ne kaikki (paitsi ihan uusimmat) leffat on tullut nähtyä useampaankin kertaan. :-D

   Tykkää

  3. Haha, nuttura tosiaan vähän liian kireällä ;) Mä olen puolestani ihan huuli pyöreänä siitä, miten hyvin ja pitkäpinnaisesti Riki (8 v.) on ottanut vauvan vastaan. Toisaalta Benikin on tosi kiltti tapaus, eli Rikin kärsivällisyys ei ole vielä joutunut kauheasti koetukselle…

   Tykkää

 2. Oi, Pussy Galore (voi tuota nimeä!) on kyllä ihana!Minua harmittaa, etten tiennyt tämän minisetin olemassaolosta ennen kuin ostin Pussy Galoren. Siinä on vielä niin kivat väritkin. Mutta toisaalta luulen että kyllästyn näihin tekstuurilakkoihin nopeasti, joten ehkä ei haittaa että minulla on vain PG, se oli minusta kuitenkin kaunein. :)Ja kuulkaas, se on Vesper eli ilta, niin kuin iltatähti tai iltajumalanpalvelus. T: Bond Girl -fani :) Onnittelut uuden koiran omistajattarelle, ihanaa! :)

  Tykkää

  1. Hahahaaaaa, Vesper tietysti, taisin tosiaan käydä vähän hitaalla ;)Mäkin tykkään PG:stä ihan älyttömästi, pinta on varsinkin auringonvalossa niin ihanan hohtava ja sävy on just eikä melkein!Kiitos kiitos! Hän on kyllä erittäin ihana ja liikuttava, kun vielä antaisi mamman nukkua yöt, niin kaikki olisi täydellistä ;)

   Tykkää

 3. No niin, kiiti vaan, nyt mun on pakko saada toi setti. Vähän aikaa sitten just ostin ensimmäisen hiekkalakkani. Minni-kokoelmasta, ja tykkään. Mua vaan niin ottaa päähän, että en työviikoilla voi lakata kynsiä. Pitäiskö vaihtaa ammattia? ;D

  Tykkää

  1. Sori :D Mäkin tykkään näistä hiekkalakoista tosi paljon, ihanan erilaisia, mutta poistaminenkin onnistuu ilman itkua ;)Haha, kannattaa joo harkita alanvaihtoa vakavasti ;) Mä soitin pianoa 7-16-vuotiaana, ja muistan, että oli ihan helvettiä, kun kynnet piti nyrhiä ihan lyhyiksi. Nyt otan sitten vahingon takaisin ;)

   Tykkää

  2. Mulla oli ihan sama juttu, tosin pianoa olen soittanut ehkä parin soittotunnin verran, mutta viulua soitin suunnilleen 7-16 vuotiaana. Aina ärsytti se kynsien nysyys. :-P

   Tykkää

  3. Eikö vaan! Mulla oli vielä se ongelma, että kynteni ovat luonnostaan sen malliset, että vaikka ne leikkaisi niin lyhyiksi kuin saa, ne yltävät silti sormenpään yli. Muistan ikuisesti, että soitonopettajalla oli sormenpäätä näkyvissä ainakin puoli senttiä, ja se vasta olikin metkan näköistä ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s