Käsivoiteet · Lush · Palajutut · Vartalotuotteet

Kosteusvoiteita palamuodossa

Aiemmin oli puhetta hurahduksestani palamuodossa oleviin shampoisiin ja saippuoihin. Tämä ihastus ei suinkaan rajoittunut ainoastaan pesuosastolle, vaan kävin aika pian uudestaan Lushissa hakemassa pari kosteuttavaa palaa. Toinen niistä oli käden muotoinen Tiny Hands -käsivoidepala. Olin kauheassa kiireessä tuoksutellut vartalolle käytettäviä tuotteita, ja lopuksi nappasin tämän käsivoidepalan haistamatta sitä. Virhe! Tuoksu on nimittäin minun nenääni (sisko sanoi samaa) niin pistävä, että kahden urhoollisen yrityksen jälkeen päätin luopua pikkukätösestä. Uni ei tahdo tulla, kun nenään haisee (omasta mielestä) epämiellyttävä pistävä tuoksu koko ajan… Löysin onneksi vapaaehtoisen, jota tuoksu ei häirinnyt, joten Tiny Hands sai uuden kodin. Mutta tulipahan tämäkin todistettua, että Lushissa voi olla myös pahan tuoksuisia juttuja. Hintaa käsivoidepalalla on vähän alle 11 euroa.

Tässä muuten säilytysvinkki yöpöydälle, siellähän saa ja pitääkin olla jotain kaunista, jollainen Iittalan Vitriini-rasia mielestäni todellakin on.

Onneksi pettymystäni lievensi ostamani vartalovoidepalan ihanuus. Lushissa ei ole vartalovoidepala-nimellä mitään, vaan nämä ovat virallisesti hierontapaloja. Mutta mun mielestä vartalovoidepaloja :) Kuvassa näkyvä, hieman kuumana päivänä sulanut yksilö on ihanan sitruksinen Each Peach. Tuoksu tulee villiappelsiini-, mandariini- ja greippiöljyistä ja kosteutus kaakao-, shea- ja avokadovoista. Palaa hierotaan suoraan iholle, ja kun haluttu määrä sitä on sulanut ihon pintaan, imeytetään hieromalla.

Each Peachia on jopa minunlaiseni rasvauksen välttelijän ilo laittaa. Tuoksu on herkullinen ja iho tulee tosi siloiseksi. Pienenä miinuksena täytyy mainita, että kuivuminen ei ole mitään huippunopeaa. Mutta kun tässä osoittaa vähän kärsivällisyyttä illalla, saa aamuksi pehmeän ja sileän ihon. Mä silittelin tänä aamuna pohkeitteni ihoa jopa pienen epäuskon vallassa ;) Itse olisin toivonut, että tuoksu olisi leijaillut ympärilläni hieman pidempäänkin, mutta toiset taas eivät tykkää, jos tuoksuvat pitkään rasvauksen jälkeen vahvasti. Lushissa mua palvellut myyjä kertoi, miten hän oli vielä seuraavanakin päivänä tuoksunut vartalovoidepalalta (eri pala kuin tämä omani) sitä laitettuaan, joten ilmeisesti tässä on palakohtaisia (haha mikä sana) eroja.

Toisena miikkana on pakko sanoa, että pala hupenee tosi nopeasti :( En ole rasvannut sillä kuin kolme-neljä kertaa, ja kuluminen näkyy jo selvästi. Tämä ei siis n. 14 euron hinnallaan ole mielestäni millään lailla edullinen jos/kun kuluminen todella on näin nopeaa. Ehkä ei siis koko kropan päivittäiseen rasvaukseen, mutta ihanana arjen luksustuotteena välillä! Itse aion kyllä ehdottomasti kokeilla jotain toistakin vartalovoidepalaa. Rasvaan kroppaani sen verran harvoin, että voin tehdä sen vähän kalliimmalla tuotteella ;)

Oletteko te kokeilleet näitä – okei – hierontapaloja? Onko vinkkiä, mitä kannattaisi kokeilla seuraavaksi? Tosin en enää todellakaan osta haistamatta ;)

Päivän pähkinä: montako kertaa tekstissä esiintyy sana pala? =D (hysteeristä, väsynyttä naurua)

6 vastausta artikkeliin “Kosteusvoiteita palamuodossa

 1. Mä kirjotin pitkän (ja luonnollisesti kirjallisesti loistavan) kommentin tähän, mutta se katosi bittiavaruuteen. No, huomenna uusi yritys, pakko yrittää mennä nukkumaan! :D

  Tykkää

  1. AHAHAHHAHAHAA!! Aiemman koomapostauksesi luettuani putosin tälle :D Ja mä NIIN tiedän miten rasittavaa kommentin katoaminen on, mulle käy niin usein kun kirjoitan kännykällä. Huomiseen siis, makoisia unia :)

   Tykkää

 2. Mä käytin noita paloja vatsan rasvaamiseen silloin kun sitä useamman kuukauden kasvattelin, mutta heti kun tilanne lakkasi olemasta akuutti, sain kiellon käyttää noin vahvan hajuisia taikoja makuuhuoneessa. Kosmetiikkanarkki ja sen migreenialtis mies = ei hyvä. :)

  Tykkää

  1. Se on jännä, mitä kaikkea saa anteeksi siunatussa tilassa ollessaan :) Mun miehellä taas on niin huono hajuaisti, että on mahdotonta esitellä mitään uusia rasvoja, kun se ei haista mitään :D

   Tykkää

 3. Toi each peach mullakin on :-) ja tykkään sikana siitä tuoksusta! Joo se on kyl ihan älyttömän hidas kuivumaan mut siks oonkin laittanu sitä yleensä aamuisin esim jos on hame päällä niin pelkästään sääriin. Siinä se sit kuivuu työpäivän aikana ja koko päivän se ihana tuoksu leijailee mun työpisteessä :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s