Jei juhlia · Päivän meikki

Kesäinen meikki veljen kolmekymppisillä

Juhlaa pukkaa! ;) Juuri kun ehti toipua siskon polttareista, olikin vuorossa vihkiminen. Ja heti seuraavana päivänä veljen kolmekymppiset. En valita, on ihanaa kun on asioita, mitä juhlia! :) Tässä muutama fiilistelykuva eilisistä synttärijuhlista.

Juhlissa oli tarjolla ihanaa grilliruokaa ja salaattia

Ei tarvinnut olla kuivin suin

Kakku oli kunnioitettavan kokoinen

Iltaan sisältyi pieni merimatkakin!

Tuulinen Helsinki

Oli kyllä ihanat juhlat!

Meikkini oli tosiaan kesäisen vihreä. Värien yhdistelyssä ja silmämeikin vahvuudessa piti muistaa ottaa huomioon se, että juhlissa ollaan ensin ulkona grillaamassa. Meikin täytyi siis kestää myös päivänvaloa ;).

Vihreän kaveriksi valitsin ylä- ja alaluomen rajausväriksi kauniin sinivioletin sävyn. Yllättävän hauska yhdistelmä! Alunperin tarkoituksenani oli yhdistää vihreään silmämeikkiin vahvemmat vaaleanpunaiset huulet, mutta sinivioletin rajauksen lisättyäni tuntui, että sellaiset huulet olisivat olleet tällaisiin juhliin vähän liikaa.

Huulilla siis jälleen kerran MACin Creme Cup =D Mä NIIN en pärjäisi ilman sitä!

Nyt taisi loppua juhlat vähäksi aikaa. Eikun hitsi, juhannushan on ensi viikolla! Mutta se sujuu luultavasti vähän eri merkeissä eli hankkijalippis päässä mökillä ;) Mitä juhannussuunnitelmia teillä on?

6 vastausta artikkeliin “Kesäinen meikki veljen kolmekymppisillä

  1. Mitä ihanaa vihreää sulla on luomilla? Mä oon siis monta päivää jo miettinyt, että pitää kaivaa Urban Decayn Graffiti esille heti paikalla, mutta en oo mukamas kerennyt! Arvaa kuka on juhannuksena Sephorassa! Lallatilailai. Kauheen ihanan näköiset kemut ollut teillä taas! Mäkin haluun veneilemään! Hirveen hyvä idis muuten, kun pitää ruveta niitä omiakin kolmekymppisiä jo fundeeraamaan!

    Tykkää

    1. MUSin Green Card -kynällä väritin ensin luomet ja painelin päälle MUSin Glory-eye dustia. Kiva meikki helposti :)No lallatilai vaan :D Ei paha ollenkaan!!Joo, mäkin olin ihan intona, kun oli jotain tuollaista erilaista! Ja kaunis ilmakin sattui kaiken lisäksi :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s