Itseruskettajat · Kicks · Vartalotuotteet

Kropan iho hehkumaan, ilman glitteriä!

Mulla on kesäisin kauhea kompleksi siitä, että sääreni näyttävät luonnontilassaan kalkkunan koivilta valkoisine ihoineen ja verisuonineen. Käsivarretkin tuntuvat välillä kuivan epätasaisilta. Käytän keväästä syksyyn itseruskettavaa tuotetta, mutta en jaksa lotrata sillä niin usein, että tulos olisi tyydyttävä sellaisenaan. Kädet nyt menevät paremman puutteessa ;) mutta en voisi kuvitellakaan lähteväni lähikauppaa pidemmälle hameessa ilman, että jaloille on tehty pieni pikakaunistus. Sopivan tuotteen löytämistä vaikeuttaa se, etten suinkaan halua arkena, enkä usein juhliinkaan, hengailla jalat glitteristä kimaltaen, ja suurin osa tämän kaltaisista tuotteista on melkoisen kimaltavia. Haluan, että tulos on luonnollisen, mutta kuitenkin hyvän näköinen. My skin but better, tai jotain sinnepäin ;)

Bongasin Costumen Nude-blogista Kicks Bronzing Oilin, jolla Erika oli Isadoran itseruskettavan suihkeen kanssa saanut melkoisen upean näköiset sääret. Kiinnostuin öljystä, mutta Kicksissä tuotetta tutkiskeltuani tulin tulokseen, että se todennäköisesti on hieman kimaltava arkikäyttöön. En kuitenkaan malttanut jättää kohtuuhintaista tuotetta kaupan hyllylle, vaan ostin sitä pienemmän pullon. Öljy ei missään nimessä ole sellaista överiglitterimeininkiä, eli sitä voin jopa minäkin käyttää tietyissä tilanteissa. Töihin en sitä kuitenkaan laittaisi. Öljyn vieressä huomasin Kicks Shimmering Lotionin, joka lähti myös kotiutukseen.

Shimmering Lotion ei tee ihoa juurikaan ruskettuneemman näköiseksi, joten näköjään en tällä kertaa löytänyt kaikkea yhdessä paketissa. Voide kuitenkin taittaa valoa todella kauniisti, kosteuttaa, imeytyy nopeasti ja tekee ihosta kauniin kuulaan.

Tässä demonstraatio öljystä (käden vasemmalla puolella) ja voiteesta (käden oikealla puolella). Kuten kuvasta näkyy, sävyero on huomattava, mutta niin myös hehku. Kuvassa ei näy vasemman puolen glitterisyyttä lainkaan, eikä se nyt totuuden nimissä mitenkään häiritsevä ole. Vierastan vain niin paljon ajatusta, että töissä näyttäisin lyhythihaisessa paidassa siltä, kuin olisin menossa teinidiskoon. Lisäksi vihaan kiiltäviä sukkahousuja ja haluan välttää sitä efektiä paljaalla ihollakin. Sain itse asiassa huijattua itseni ostamaan molemmat sillä verukkeelle, että tuotteet ovat niin erilaiset ja sokerina pohjalla ne näyttävät hurjan kauniilta päällekkäin! Öljyllä saa väriä, ja voide sekä tuo hehkua että peittää öljyn kimallusta. Ihan kuin olisin laittanut rahaa pankkiin ;)

Miten teillä on ratkaistu paljaiden säärten ongelma: sukkahousut, glitteröinti vai hillitty tuote? :)

2 vastausta artikkeliin “Kropan iho hehkumaan, ilman glitteriä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s