Avautumista · My little pony · Sisustus ja koti

Keep calm and fu**ing carry on!!

Tiedättekö sen päivän, kun kaikki, siis ihan kaikki asiat vastustavat? Mä tiedän, koska tänään on sellainen päivä. Töissä pöydälle lävähtää extra-kiireellisiä olisi-pitänyt-tehdä-jo-eilen -nakkeja, yksityiselämässä on säätöä säädön perään. Väsyttää ja vituttaa. Ei jaksa. Tässä mielentilassa ei yksinkertaisesti pysty kirjoittamaan ihanasta uudesta poskipunasta (joka oikeasti on ihana).

Mun tsempparilause tällaisissa tilanteissa on Keep calm and carry on. Se vaan on niin osuva.

Tai niin kuin isäni kerran neuvoi mua yhdessä hankalassa tilanteessa: Pysy rauhallisena ja mene joka aamu töihin.

Näitä sanoja ajattelen aina, kun tuntuu, etten pysty mihinkään muuhun, kuin puhaltamaan ilmaa äänekkäästi keuhkoista pihalle. Niin kuin nyt.

Sain hiljattain oikein upean mietelausetaulunkin, joka on lahjakkaan ystäväni käsialaa.

Tai sitten voi katsella kuvaa, jossa on yrittänyt kuvata ostamaansa Angry birds -vilttiä ja Hattivatti-mukia, mutta jossa koira onkin ajatellut, että onpa makoisa iltapala.

Mukavaa, parempaa, iltaa sinne jokaiselle!

Ps Huulipuna-arvontaan voi perjantai-iltaan asti osallistua täällä!

8 vastausta artikkeliin “Keep calm and fu**ing carry on!!

 1. Voi Salla-kulta. Tuli ihanista MLP:sta mieleen, että mun pitikin tiedustella, onko sun ponikokoelma kasvanut? Kiitti kahvitteluista, ens kerralla jutellaan taas kivoja. Ja koska en siedä sanaa tsemppi, sanon, että hali. <3

  Tykkää

  1. Kiitos Jenniliini! Ens kerralla jutellaan vaan meikeistä, poneista ja koirista ;)Itse asiassa en ole pitkään aikaan löytänyt potentiaalisia poneja kokoelmaan, mutta juuri tällä viikolla sitten löytyikin kaksi :) Postia odotellessa!

   Tykkää

 2. Mulla on ollut vähän samanlainen viikko, joten tiedän valitettavasti tunteen. Erinomainen elämänohje sun isältä, kiitos! Tänään päätin että nyt riittää, keskityn itseeni ja lakkaan kynnet. Se auttoi, edes vähän. Kosmetiikka saa yleensä aina paremmalle tuulelle. :)

  Tykkää

  1. Kiitos vertaistuesta ihana Pumpulipupu! Mäkin meikkasin tänään vähän aikaavievämmin kuin normaalisti juurikin tuossa piristystarkoituksessa. Kosmetiikasta saa huonoinakin päivinä edes hiukan iloa :)Mun isällä on kyllä erityinen kyky osata aina sanoa oikeat asiat :)

   Tykkää

 3. Se on kyllä todellinen lahja: osata sanoa oikeat sanat! Toivottavasti tänään on ollu parempi päivä, eihän tommoset sontapäivät oo mistään kotosin! Keep calm and eat cupcakes, have a pony, go shopping :-) noitten verrokkien miettiminenkin on mini-piristyskeino :-)

  Tykkää

  1. Niin on! Monesti aina leikkimielisesti puhutaan, mitä vanhempien piirteitä ei haluta periä, mutta tämän ominaisuuden/lahjan osalta yritän todellakin ottaa isältä oppia! :)Keep calm and TGIF!! =)

   Tykkää

  1. Hih, se on joo ihana! <3Laura sen mulle vartavasten suunnitteli, eli en tiedä haluaako hän ihan samanlaista tehdä, mutta laita Lauralle tilaus vetämään niin saat kanssa jonkin ihan uniikin taulun! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s