Aptekkikosmetiikka · Blogitapahtumat · Inglot · Itseruskettajat · Käsivoiteet · Meikkijuttuja · Suihkutuotteet · Vartalotuotteet

Vartalonhoitoa ja itseruskettaja ACO Pharmalta

Olin parisen viikkoa sitten elämäni ensimmäisessä bloggaajatapahtumassa, kun ACO Pharma kutsui tutustumaan tuotteisiinsa. En tiedä miten he olivat minut onnistuneet bongaamaan, mutta olin kyllä tosi iloinen ja otettu. Ehdin tilaisuuteen vasta puolen välin jälkeen, joten missasin muun muassa joogatunnin (joka olisi tehnyt NIIN hyvää), mutta ehdinpä saada kädet pehmeiksi ja kynsiin uuden lakkauksen.

Kotiin viemisiksi saimme ruhtinaallisen isot goodie bagit, joista paljastui mm. seuraavat tuotteet:

Natuviven tuotteet ovat vielä pieniä kädenselkäkokeiluja lukuunottamatta testaamatta, mutta ACOn Summer Breeze -kausituotteita piti heti päästä kokeilemaan. Bongasin tuotteet jo ennen tapahumaa apteekista, ja ihastuin heti pirteisiin purkkeihin ja herkulliseen tuoksuun. Olinkin sitten lievästi sanottuna iloinen, kun näin nämä värikkäät putelit vartalon kuorintavoidetta ja kosteusvoidetta löytyivät goodie bagista. Kuorinnan koostumus on ihana, juuri sopivan rakeinen siten, että se kuorii, muttei tunnu ikävältä. Vartalovoide imeytyy kiitettävän nopeasti ja tuoksu saa hymyn huulille :) Tämän kesän ihanin tuoksu ehdottomasti!

Innolla kokeilin myös tätä tuotetta, nimittäin Clinidermin Seft-tan Colour Dial -itseruskettavaa. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle, mutta toistaiseksi olen käyttänyt sitä vain vartalolle. Nimen Colour Dial tulee siitä, että pullon yläosaa kääntämällä saa valittua rusketuksen tummuuden. En ole ihan varma, tekeekö tällä toiminnolla kauheasti, itse olen nimittäin käyttänyt tumminta mahdollista sävyä, eikä tulos ole todellakaan ollut liian tumma, vaan ihan sopiva. Toki vaaleampi säätö voi sopia ihan vaaleaihoisimmille.

Itseruskettajamaista tuoksua ei ole juurikaan, ja valkoinen emulsio on helppo ja nopea levittää. En ole saanut yhtäkään rantua aikaiseksi, vaikka en mitenkään erityisesti suojaa esim. kyynärpäitä. Tuote myös tuntuu lupaustensa mukaisesti kosteuttavalta, erillistä kosteusvoidetta ei siis tarvitse tämän kanssa käyttää. Sopii hyvin minunlaisilleni laiskoille rasvaajille ;) Täytyy sanoa, että tykkään tuotteesta tosi paljon, ja todennäköisesti ostan sitä jatkossa!

Tässä vielä Inglotin lakalla lakatut kynnet, ihana vaalea helmiäissävy :)

//Postauksen tuotteet saatu blogin takia ilmaiseksi.//

2 vastausta artikkeliin “Vartalonhoitoa ja itseruskettaja ACO Pharmalta

  1. Kivaa varmasti saada kutsuja tuommosiin tapahtumn ja päästä testailemaan tuotteita!! Se on kyllä niin oikein että aktiiviset blogienpitäjät saa tuommosia! Jotain kiitosta siitä vaivannäöstä :)!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s