Kenkiä · Muoti/vaatteet · Reissut · Shoppailut

Ranskan tuliaiset: Osa 2, vaatteet & co.

Lähdin tosiaan Ranskan reissuun ostoslistan kanssa, jossa oli vain kosmetiikkaa. Vaatteiden ostoa ei voikaan mielestäni samalla tavalla suunnitella, kun koskaan liikkeiden valikoimasta ei tiedä, vaikka nettisivut kahlaisikin läpi. Mietin kuitenkin, että jos jonkin asian suhteen pidän silmät auki, niin olen haaveillut tohvelimallisista kengistä jo viime syksystä lähtien. Ja niinhän siinä kävi, että löysin niin ihanat tohvelit, että aina hymyilyttää niitä katsoessa :)

Nämä korallinväriset kaunokaiset ovat Mellow Yellow -merkkiset ja voi veljet, kyllä niitä metsästettiinkin! Näin kengät jo alkulomasta Montpellierissä erään kaupan ikkunassa, mutta kyseinen liike oli mennyt minuuttia aiemmin kiinni. Pariisissa löysin merkin liikkeen, mutta kokoni oli loppu. Onneksi ison tavaratalon kenkäosastolla oli mun koko jäljellä. Kun myyjä käveli kenkälaatikon kanssa varastosta, multa pääsi vaistomaisesti sellainen lätkähenkinen tuuletus =) Myyjää nauratti.

Kuvassa selkäpuoli :)

Kenkien lisäksi löytyi pari toppia Etamista ja Stradivariuksesta

Äsh, kuvassa olisi pitänyt olla selkäpuoli, se on kokonaan pitsiä :)

Kuvassa selkäpuoli :)

T-paitoja Stradivariuksesta ja Bershkasta

Neuletakki Camaieusta (liike oli pullollaan kaikkea ihanaa, suosittelen piipahtamaan, jos satutte jollain matkalla kävelemään ohi!)…

Korvikset myöskin Camaieusta sekä…

Maailman söpöimmät pöytätabletit montpellieriläisestä paperikaupasta.

Puserot olivat todella edullisia, mutta menihän mulla rahaa yhteensä (siis meikit mukaan luettuna) ihan hirmuinen määrä. Mutta toisaalta työkaverini sanoin, se meni mitä meni, ja ensi kuussa tulee lisää. Totta.

Tajusin muuten reissussa ollessani, että ostan lähes kaikki vaatteeni ulkomailta. Ilmankos en edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt Helsingissä vaateostoksilla :)

9 vastausta artikkeliin “Ranskan tuliaiset: Osa 2, vaatteet & co.

 1. Mä kuolen noista tohveleista! Niin upeet! Mä metsästin pari kesää sitten Tomseja Pariisista, ei löytynyt mistään. Ranskattaret ei viissiin välitä matalista koroista. Ihmeellisiä. :)

  Tykkää

 2. Vautsi, ihan mahtavia juttuja! Sulla on kyllä niin kiva tyyli :) Itse en osaa ollenkaan pukeutua, ei ole yhtään silmää vaatteiden suhteen. Senpä vuoksi käytän aina mustaa. Sulla on ihanasti aina väriä päällä. Noi punaiset kengät on ihan sun tyyliset :D

  Tykkää

  1. Kiitos Päivi! Tietkö homman juju on siinä, ettei ota sitä niin vakavasti jos joskus kengät ei mätsää paitaan tms. Kun ottaa vähän riskejä, niin saattaa niitten mokien ohella tulla varsinaisia taideteoksia! 😊 Mä olen ihan varma, että sulla on silmää, näenhän mä sen sun meikkaustaidosta! 😊

   Tykkää

 3. Oih, miten söpöt kengät! :) Jos tuollaiset löytäisin, niin ehdottomasti käyttäisin. Mä asun korkokengissä, ja jalat alkaa vuosien jälkeen olla aika loppu. Työterveyslääkäri just varoitteli, että enää vuosi tai pari, niin on ryhdyttävä leikkauspuuhiin. Että ei kuulemma suosittele korkojen käyttämistä. Mutta minkäs teet, mun jalat ei vaan näytä hyviltä matalissa kengissä?! :D

  Tykkää

  1. Juille hui!! Onko sulla siis akillesjänne lyhentynyt vai jalkapöydän luut kärsineet..?Mä olen niin mukavuudenhaluinen ja lisäksi mulla on aina ihan järkyttävä kiire, että valitsen käytännön syistä lähes aina ballerinat tai tennarit. Tosin mun uudehkot Acnen nilkkurit ovat niin järkyttävän hyvät jalassa, että myös niillä pystyy kipittämään kiireessäkin ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s