Aptekkikosmetiikka · Diptyque · Huulipunat · Kiko · Luomivärit · Meikinkiinnityssuihkeet · Meikkijuttuja · Meikkisiveltimet · MUFE · NARS · Rajauskynät · Reissut · Shoppailut · Tuoksut · Urban Decay

Ranskan tuliaiset: Osa 1, kosmetiikka

Lähdin viime viikolla Ranskan matkaan ostoslistan kera. Tai ehkä voidaan puhua ennemmin haavelistasta, niin paljon tuotteita listassa oli. Osan tuotteista hylkäsin jo ennen lähtöä siksi, että huomasin tuotteiden olevan täällä Suomessa ihan samanhintaisia kuin kotimaassaan Ranskassa (tämä ihmetyttää edelleen!). Ostin toisaalta, yllätys yllätys, tuotteita myös listan ulkopuolelta :)

Tadaa! Tällainen kasa ;) Älkää ihan säikähtäkö, tässä on mukana myös saamani näytteet, joita tosiaan sai ihan joka ostoksen yhteydessä (tästä voisivat suomalaiset ottaa mun mielestä mallia!).
Alla tuotteet jaoteltuina:

Tässä ripsituotteet, joita ostin jopa kolme. Sisleyn So Intense -maskara on Suomessa niin yberkallis, että en usko, että raaskisin sitä normaalilla hinnalla (olisiko 49 euroa) ostaa. Tax freessä maksoin siitä 37 euroa. Benefitin They`re Real -ripsiväri on yksi merkin myydyimmistä tuotteista. Ripsivärit ovat yksi niistä harvoista tuotteista, jotka oikeasti loppuvat ;), joten päädyin ostamaan myös Benefitin ripsarin odottamaan Sisleyn loppumista. Lisäksi ostin Diorin Diorshow Maximizer Lash Plumping Serumin. Olen lukenut positiivisia arvioita tästä ripsarin pohjustajasta paristakin blogista, ja nyt kun tuotteen sai edullisesti, halusin ostaa ja kokeilla onko siitä mihinkään ;) Vähän tosin mietin, haluanko aamukiireeseen lisätä vielä yhden tuotteen, mutta toisaalta ripset ovat mielestäni niin tärkeä osa meikkiä, että pakkohan tätä on testata! Lisäksi olen kulmien kestopigmentoinnin myötä saanut jättää työlään kulmien meikkaamisen kokonaan pois :)

Lisää silmämeikkituotteita :) Ostin suosikkini MUFEn Aqua Shadow -voidemaisen luomivärikynän sävyssä 24E ja hihkuin innosta, kun sen sai Suomen 30 euron sijaan 19 eurolla. Lisäksi ostin Kikon Longlasting Stick Eyeshadown neutraalina vaaleana beigenä (sävy 07) huiman halpaan 6,90 euron hintaan. Olisikohan tästä MUFEn haastajaksi? Lisäksi halusin kokeilla MUFEn vedenkestävästä Aqua-sarjasta rajauskynää kauniin sinisessä sävyssä 15L.

 

Vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas, NARSin Satin Lip Pencil huulipunakynä kauniin vadelmanpunaisessa sävyssä, Cliniquen Chubby Stick Intense sävyssä Grandest Grape, Urban Decayn 24/7 Glide-on Lip Pencil -huulipunan pohjustaja ja MUFEn Aqua Lip ärhäkän fuksia huultenrajauskynä 16C.

NARSista pakko mainita sen verran, että tarkoituksenani oli ostaa klassikkoposkipuna Orgasm. Kävelin merkin pisteelle ihan onnessani, mutta kylläpä Orgasm oli karvas pettymys! Persikkainen hohtava sävy sinänsä on kaunis, mutta ihan vastaava kuin omistamani MUSin Lush. Mutta se koostumus…noin hileistä ja rakeista poskipunaa en ole varmaan eläissäni testannut. Poskipunan pitää mielestäni olla pehmeä ja nätisti levittyvä, ei kova ja hileinen! Orgasm jäi kauppaan niin että napsahti ;)

Sitten kasvotuotteita, eli Urban Decayn All Nighter Makeup Setting Spray meikin kiinnittäjäksi, Avenen Eau Thermale -kasvosuihke (tämä LivBoxissakin ollut tuote maksoi apteekissa kokonaiset 1,99 € ja on mielestäni täydellinen auringonoton jälkeinen ihon rauhoittaja), Avenen aurinkovoide sk 20, Kikon Make Up Blender Foundation Sponge ja ylhäällä lahjana saatu klassikkotuote Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion -silmämeikin pohjustusvoide.

Tarkoituksenani oli ostaa MUFEn meikin kiinnityssuihke, samoin kuin huulipunan pohjustuskynä. Sephorasta kyseiset tuotteet olivat kuitenkin loppu, ja ystävällinen (ja ranskaa NIIN nopeasti puhuva ;) myyjä suositteli Urban Decayn vastaavia tuotteita. Itse asiassa kokeilen mieluumminkin mulle ihan vieraan merkin tuotteita. MUFEa saa kuitenkin Suomestakin, jos tulee ikävä.

Olen jo vaikka kuinka kauan halunnut kokeilla tuollaista jännän mallista meikkisientä, mutta olen aina ajatellut, etten oikeasti tarvitse sitä. Nyt kuitenkin Kikon sienen maksaessa 5,90 €, ajattelin, että on oiva hetki kokeilla. Mistä sen tietää, vaikka tämä olisi mun uusi lemppari :)

 

Olen maininnut ennenkin rakastavani ranskalaisen Diptyquen tuoksuja. Nyt oli oiva mahdollisuus päästä merkin omaan liikkeeseen fiilistelemään. Olin ajatellut ostavani Philosykos-tuoksun voidemaisena parfyymina, mutta ihastuinkin uuteen Eau Moheli -tuoksuun. Sitäkään en halunnut ostaa perinteisessä suihkepullossa vaan roll-on-muodossa. Tulee ihan mieleen teiniajat ja Yves Rocherin roll-on-parfyymit haha. Tuoksussa on ylang ylangia ja jasmiinia ja se on ihanan raikas ja kesäinen. Ystävällinen myyjä huomasi ihastukseni myös viikunalta ja kookokselta tuoksuvaan Philosykos-tuoksuun ja antoi pari pikkupulloa sitä mukaan. Vaihdoin sitten toisen pullon siskon kanssa Eau Duelle -vaniljatuoksuun. Ihanaa, tuoksuja on niin ihana vaihdella päivän fiiliksen mukaan! Vaikea uskoa, että vain pari vuotta sitten ostin kiltisti aina yhden tuoksun, jonka käytin viimeiseen pisaraan ennen uuden ostamista :)

Tässä vielä saamani näytekasa (unohdin lisätä kuvaan UD:n luomivärin pohjustusvoiteen), aika kiva, vai mitä :)

Miltä ostokseni näyttävät? Onko teillä hyviä tai huonoja kokemuksia joistain näistä tuotteista? Kirjoittelen sitten tuotteista tarkemmin käyttökokemusten kera, kunhan ehdin niitä käyttää :)

11 vastausta artikkeliin “Ranskan tuliaiset: Osa 1, kosmetiikka

 1. Nam nam! Näyttävät niin ihanilta nuo kaikki. Sokoksella oli kantisalet, munkin oli pakko hommata toi Grandest Grape. :) Meen meikkimaku pelaa niin yksiin. Nyt sitten napsimaan meikkikuvia meille näillä! 8)

  Tykkää

  1. Todellakin! :D Paljonko Jenni maksoit Grapesta? Kiinnostaa tietää Cliniquen tuotteiden hintaero Ranska/Suomi. Itse maksoin 19 euroa.

   Tykkää

 2. Apua, en kestä mitä kaikkia ihanuuksia! :) Mäkin haluaisin nuo KAIKKI :DTosi mielellään kuulisin UD:n kiinnityssuihkeesta kokemuksia, ja samoin MUFE:n Aqua -kynät niin silmille kuin huulillekin kiinnostavat. Olen jo pitkään miettinyt, että niitä on aivan pakko päästä testailemaan :)

  Tykkää

 3. Niin ja piti vielä kommentoida näytteisiin liittyen, että en tosiaan ymmärrä miksi Suomessa niitä ei ole tapana jakaa ihan automaattisesti. Kun eiväthän ne maksa liikkeelle mitään (korjatkaa jos ole väärässä!), ja ovat aivan loistavaa mainosta ko. tuotteille ja lisäksi ihan liikkeen asiakaspalvelulle. Ei ymmärrä, miksi niin monet paikat nihkeilevät niiden kanssa, on ihan käsittämätöntä että näytteitä ei anneta ihan automaattisesti edes silloin kun tekee isoja ostoksia. Huonoa asiakaspalvelua jos asiakas joutuu pyytämään itse, sanon minä! :D

  Tykkää

  1. Olen Juille täysin samaa mieltä! Ranskassa oli näköjään ihan eri meininki… Esim. pienen aurinkovoiteen ja Avenen kahden euron suihkeen ostostakin sai apteekista neljä näytettä. Suomessa vaikkapa Stockalta muistan saaneeni oston yhteydessä näytteen/näytteitä vain Armanilta!

   Tykkää

 4. Oon niin samaa mieltä tuosta näytteiden annosta. Ulkomailla niitä suorastaan lastataan omaan erilliseen pussiin, kun ostat jotain. Monesti hyvällä menestyksellä, sillä matkoilla olen usein palannut takaisin kyseiseen liikkeeseen ostamani kokeilutuotteen. Suomessakin kyllä laatikot suorastaan tursuu niitä näytteitä, mutta asiakkaan pussiin niitä harvemmin eksyy. Viimeksi, kun ostin Emotionissa melkein 100 €:n satsin kosmetiikkaa, myyjä tuumasi, että pistetään tähän sulle mukaan yksi tuoksunäyte, kun noin runsaasti ostit, meinasin tyrskähtää nauruun, että pidä näytteesi. :D

  Tykkää

  1. Hahhah Jonna nimenomaan! Huvittavaa tuo pihtaaminen. Joskus mietin, että näinköhän myyjät haluavat itse käyttää näytteet kun niitä ei asiakkaille heru…

   Tykkää

 5. Olen juuri samanlainen hassu, että raahaan hirveät määrät kosmetiikkaa matkoilta mukaan kun vihdoin pääsen kunnon kosmetiikkavalikoimien ääreen. Ranska on kyllä kosmetiikan ostelijan taivas, toinen upea on tietysti USA. :)Innolla odottelen käyttökokemuksia näistä, erityisesti MUFE:n Aqua Shadow tuossa ihanassa sävyssä kiinnostaa. :)

  Tykkää

  1. Taivas, kyllä vaan! Mulla on jo kauan ollut haaveena päästä New Yorkiin shoppailemaan…ehkä vielä joskus :)Käyttökokemuksia tulossa :) Tosin Aqua Shadowta olen kokeillut vasta kerran. Mulla on ollut huulten violetti teemaviikko, niin olen pitänyt silmät aika neutraaleina :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s