CC-voide · Lumene · Markettikosmetiikka · Meikkipohjat · Päivän meikki

Lumenen CC-voide

Jep, niin sitä vain  BB-voiteet ovat so last season kun kosmetiikkabrändit tuovat markkinoille kovaa vauhtia jo CC-voiteita. Mä ajattelin ensimmäisen Lumenen CC-voiteen mainoksen nähtyäni, että ei kiinnosta. En nähnyt ideassa mitään kiinnostavaa, enkä tosiaankaan kuvitellut ostavani tuotetta. Mutta niin ne mielipiteet vaan muuttuvat ;) Tässä tapauksessa voin (jälleen kerran) syyttää Karkkipäivä-blogia, ja Sannin kiittävää arvostelua Lumenen CC.stä. Sanni piti itse blogin kautta saamistaan kolmesta sävystä Mediumin, ja laittoi Lightin ja Deepin lukijoille huudettavaksi postikulujen hinnalla. Mä tietenkin myöhästyin huudosta, ja olin asiasta niin naurettavan pettynyt, että ajattelin tämän sittenkin olevan tuote, jonka haluan. Viimeinen niitti arkkuuni tässä tapauksessa oli Citycenterin Anttilan avajaisale, josta CC:n sai 9,90 eurolla normaalin 16,90 euron sijaan. Niinpä perjantaista lähtien mäkin olen CC-voiteen käyttäjä.

Tämä on lähtötilanne, meikäläisen naama siis luonnontilassaan.

Tässä sama naama CC-voiteen kanssa. Mielestäni oikein nätti lopputulos! Peittää tosi hyvin, joskaan ei aivan täysin leuan söheröä. Iho näyttää kuitenkin tosi luonnolliselta ja kuulaalta, ei missään nimessä pakkeloidulta. Kyseessä on kuitenkin BB-voiteesta poiketen selkeästi meikkivoide, jossa luvataan vielä olevan primer ja peiteaine samassa tuotteessa. Lisäksi Lumenen CC:ssä on suojakerroin 20, iso plussa tästä!

Tässä sitten valmis meikki. Mun täytyy sanoa, että tykkään tästä tuotteesta ihan älyttömän paljon! Aivan ehdottomasti hintansa väärti ja täysin mun vaalealle ei-aurinkoa-nähneelle iholleni sopiva sävy (Light). Olin kuitenkin aika kelmi, ja otin samalla Anttilasta pari näytettä Medium-sävystä, niin voin käyttää tätä myös kesällä :)

2 vastausta artikkeliin “Lumenen CC-voide

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s