Lush · Markettikosmetiikka · Meikkijuttuja · Suihkutuotteet

Erilainen suihkuhetki

Mä en tykkää käydä suihkussa. Se on ihan uskomattoman työlästä, ja vie kaikenmaailman rasvauksineen ja hiusten laittoineen niiiiin paljon aikaa. Jota en haluaisi siihen käyttää. Ja jota mulla ei ole. Arkisia velvollisuuksia voi usein tehdä itselleen houkuttelevammiksi pienillä jutuilla. Viime aikoina olen löytänyt suihkuhetkiini kaksi jännää tuotetta, toisen Lushista ja toisen Anttilan hyllyltä.

Muutama viikko sitten käydessäni Lushissa (liikkeen sijainti Asematunnelissa on tosi vaarallinen luppoajan ”mä vain katselen” -hetkiin ;) huomasin hyytelömuodossa olevan suihkugeelin. Hytkyvä jello yhdistettynä ihanan raikkaaseen sitrustuoksuun oli liian ihanaa kauppaan jätettäväksi. Hyytelö sisältää greipin, rosmariinin ja tuoksupelargonian eteerisiä öljyjä ja sen pitäisi purkin tekstin mukaan piristää.

Kokeilin ensimmäisen kerran Whoosh-hyytelöä pakkauksen ohjeen mukaan (”crush or stroke”) ja musersin siitä pienen palan. Tähän asti homma sujui hyvin, mutta kun yritin vaahdottaa riekaleita, ne vain tippuivat sormien väleistä lattialle, enkä saanut minkäänlaista vaahtoa aikaiseksi.

Seuraavaa yritystä varten otin koko vaappuvan pallon käteen, ja pyörittelin sitä käsissä ja suoraan vartalolle. Kappas, toimii! Mitään kermavaahtomaista vaahtoa en saanut aikaiseksi, mutta ihan tarpeeksi siihen, että kroppa puhdistui. Tuoksu on kyllä ihan mielettömän freesi ja piristävä, melkein voin allekirjoittaa Lushin lupauksen tuotteen piristävistä vaikutuksista :)

Whooshia myydään tässä mun ostamani kokoisessa pienessä pakkauksessa ja lisäksi on olemassa isompikin koko. Hintaa tällä pienemmällä on 6,90 €.

Normalisti suihkugeelipesun jälkeen suihkuhetki olisi vartalon osalta valmis. Nivea on kuitenkin lanseerannut suihkussa käytettävän vartalon hoitoaineen, In-Shower Body Milkin. Hoitoainetta käytetään samalla idealla kun hiuksillekin eli pesun jälkeen. Kosteusvoidemaista hoitoainetta hierotaan iholle pesun jälkeen ja huuhdellaan pois. Tuote on varmaankin ilouutinen monelle kaltaiselleni laiskalle kropan rasvaajalle. Joudun tsemppaamaan, että jaksaisin rasvata vartalon ihon edes kerran-kaksi viikossa. Lisäksi vartalohoitsikka on varsinaista ajankäytön maksimointia, mulla on nimittäin usein vaikeuksia saada suihkussa aikaa kulumaan (!) sen 3 minuuttia, mitä hiusten hoitoaineen tarvitsee vaikuttaa.

Hoitoaine on tosiaan paksuhkon kosteusvoiteen näköistä ja oloista, ja siinä on tuttu Nivea-tuoksu. Mistään varsinaisesta elämyksestä ei mielestäni ole kyse, mutta käyttö on oikein miellyttävää ja iho oli suihkun jälkeen pehmeä. Arviointia tosin vaikeuttaa se, että vartaloni iho ei ole kuiva, joten se ei muutenkaan esim. kiristele suihkun jälkeen. Kuivausvaiheessa iho tuntui vähän liukkaalta, mutta pyyhkeellä painelun jälkeen tunne hävisi.

Vartalon hoitoainetta on olemassa oma tuotteensa sekä normaalille että kuivalle iholle. Itse valitsin kuivan ihon tuotteen, ajattelin, että lisäkosteus ei todellakaan näin saamattomalle rasvaajalle ole pahitteeksi. Tuotteista on kahta kokoa, itse ostin pienemmän, joka maksoi 4,95 €. Kerrankin jopa muistan ostamieni juttujen hinnat tarkasti, raksi seinään ;)

Juille kirjoitti blogissaan Lushin vastaavasta vartalon hoitoaine Ro`s Argan Body Conditionerista, joka kieltämättä kuulostaa (ja näyttää ja tuoksuu) miljoona kertaa ihanammalta kuin tämä Nivea. Fakta kuitenkin kohdallani on, että vaikka pystyn laittamaan esimerkiksi kasvojen hoitotuotteisiin tai meikkivoiteisiin todella isoja summia, luontoni ei antanut periksi maksaa suihkutuotteesta 31 euroa. Oikeasti, kävin Lushilla ja yritin. En pystynyt ;) Koen, että pääsen samaan lopputulokseen sitten vaikka rasvaamalla. Tai Nivealla ;). Onneksi saan Ro`s Gardenin kaltaisia luksuselämyksia kasvotuotteistani, tämän hetken ehdoton mairean hymyn aiheuttaja on Patykan Huile Absolue :)

Vihaako joku muukin suihkussa käyntiä? Vai olenko mä ainoa friikki, joka ei nauti pitkistä rentouttavista suihkuhetkistä ja ole sen jälkeen ihan uusi ihminen? ;)

6 vastausta artikkeliin “Erilainen suihkuhetki

 1. Hei mä olen kanssa suihkunvälttelijä! :D Käyn kyllä joka päivä suihkussa, mutta aina sinne on niin vaikea mennä… Ei mua siellä suihkussa olo niinkään rasita, mutta ehkä ne oheistoiminnot: hoitoaineen vaikuttaminen, sheivaus, naaman rasvaus kahdeksalla eri aineella ja kropan ainakin kolmella (vartalo, kädet, jalat) eri tuotteella jne. Hiuksetkin pitäisi selvittää ja kuivata ja ja ja en jaksa.Tuota Nivean suihkuvoidetta olenkin katsellut jo sillä silmällä, ehkä sellainen auttaisi mua edes vähäsen niin ei tarvitsisi rasvata niin mielettömän paljoa :)

  Tykkää

  1. Elisa juuri näin, ei suihkussa ole todellakaan mitenkään epämiellyttävää, mutta sinne meneminen..taistelua! :D Ja oheistoiminnot vievät yleensä vielä enemmän aikaa kuin itse suihku. Miksei kropalle ole kehitetty omaa kuivashampootaan, kysynpä vaan!

   Tykkää

 2. Minusta suihkussa käyminen on jotenkin tosi työlästä. Yritän innostaa itseäni suihkuhetkiin hankkimalla kaikkia ihania suihkugeelejä yms. ;-) En käy päivittäin suihkussa ellen jostain syystä sitä erityisesti tarvitse, hiukset minun pitää pestä noin 2-3 päivän välein, joten hiustenkaan takia ei tarvitse päivittäin suihkutella. Juu ja kroppaa en millään viitsisi rasvailla. Olenkin ottanut nyt tavaksi pitää pesuhuoneessa jotain kropparasvaa ja rasvailla itseni heti suihkun jälkeen kun olen enimmät märkyydet kuivaillut. Eikös sitä sanota, että kostea iho imee voiteet paremmin. ;-) En tosin ihan joka kerta viitsi….

  Tykkää

  1. Mulla on myös vaikka kuinka monta suihkugeeliä hankittu tuossa innostamistarkoituksessa. Auttaa vähän, mutta uutuudenviehätys haihtuu yleensä parin käytön jälkeen.Yksi kikka toimii hyvin henkisesti ja nopeuttaa myös oikeasti. Nimittäin arkisin en yleensä käytä ollenkaan poispestävää hoitoainetta vaan suihkin pyyhekuiviin hiuksiin jätettävää hoitsikkaa. Tämä ei tietty toimi jos hiukset ovat kovin takkuuntuvat.Mä myös rasvaan aina kostean ihon heti suihkun jälkeen kylppärissä. Muuten sitä ei tulisi varmaan koskaan tehtyä ;)

   Tykkää

 3. Te olette ihan hassuja! :D Mä taas suorastaan rakastan suihkussakäyntiä, läträilen siellä ihan onnessani hoitoaineiden, kuorintojen ja naamioiden kanssa. Vartalonrasvaus on mun iholla pakollinen, mutta jotenkin siihen on niin rutinoitunut (kiitos atoopikko-lapsuuden) että siihen ei montaa sekuntia kulu :) En voi mitään itselleni, palkkapäivä kun koittaa, niin käyn kyllä varmasti hakemassa lisää Ro’s Gardenia. Mutta ehkä sallin sen itselleni, jos yritän muuten olla säästeliäs? (Niin varmaan.. ;)

  Tykkää

  1. :D Mä rakastan tuota läträilyä kasvojen kyseessä ollessa, mutta kropan hoitaminen on yhtä tuskaa! Mutta pikkuhiljaa, mä olen viimeisen vuoden aikana oppinut pitämään huolta kasvojen ja käsien lisäksi jaloista, joten ehkä loppuvartalonkin hoitaminen helpottuu ajan kanssa ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s