LivBox

Huhtikuun LivBox

Viimeviikkoinen etätyöpäiväni sai ihan uudenlaista potkua, kun postinkantaja toi ovelleni huhtikuun LivBoxin. Jännityksellä avatun, toisen LivBoxini, sisältö oli silmien ehostukseen painottuva.

Sisältä paljastui Paesen luomiväritrio, Cliniquen All about eyes riche -silmänympärysvoide, Simplen silmämeikinpoistolaput ja Avenen terveyslähdevesisuihke.

Paesen luomivärisetti on mielestäni kaunis. Tässä purkissa. Yritin nimittäin ottaa väreistä swatcheja kädelle, enkä saanut triosta väriä irti juuri yhtään! Siis mitä? En ole ostanut markettiluomivärejä aikoihin (ennen tätä viikkoa hih), ja ensimmäinen ajatukseni oli, että jaahas, syy on sitten tässä. En ole edes jaksanut kokeilla tehdä meikkiä tällä, jos väriä ei saa kämmenselkään, eipä sitä juuri saa luomillekaan. Iso pettymys :( Napeissa on niin paljon shimmeriä, että tietysti pigmentti ei ole kaikkein syvin, mutta olisin nyt kuitenkin odottanut vähän enemmän.

Simplen silmämeikinpoistolaput ovat ihan jees, nämä tulee varmasti käytettyä reissussa. Tosin olen kuivien ja herkkien silmieni kanssa aika tarkka poistotuotteista, ja käytän normaalisti vain apteekin silmämeikinpoistotuotteita, mutta toki annan näille mahdollisuuden. Ja tässähän ei ole enää kuin alle kolme viikkoa, kun meikäläinen lekottelee Ranskan auringon alla :)

Cliniquen All about eyes riche on minulle tuttu tuote vuosien takaa. En oikeastaan muista mitä pidin tuotteesta, mutta mikään huono se ei ainakaan ollut, sen muistaisin varmasti. Ja tässä kävi muuten sillä lailla, että lupasin auttaa kanssabloggari-Jenniä hädässä ja vaihtaa tämän silmänympärysvoiteen hänen saamaansa minimaskaraan. Jenni kun toivoi kovasti pääsevänsä kokeilemaan tätä voidetta, ja itselleni sopii myös maskara kokeiluun ihan hyvin.

Lempparituotteeni tästä boksista oli Avenen Eau Thermale. Terveyslähdevesisuihkeen sanotaan olevan ihon ärsytystä vähentävä ja rauhoittava. Vesi tulee pullosta todella hienojakoisena suihkeena, ja sitä voi mukana tulleen lappusen mukaan käyttää niin karvanpoistosta ärtyneisiin sääriin, ihon kutiseviin kohtiin, treenin jälkeen kuumottavalle iholle kuin lentokoneilman kuivattavalle ihollekin. Tämän pullon käytän ihan varmasti loppuun :)

Mitä te olette mieltä huhtikuun boksista? Onko siellä muita Paesen palettiin karvaasti pettyneitä? Mun pitäis piakkoin päättää, haluanko jatkaa LivBox-tilaustani, ja tällä hetkellä olen vähän kahden vaiheilla. Molemmista bokseista on tullut ainakin yksi tuote, joka on minulle ollut ihan turha. Tosin olisi varmaan liikaa vaadittu, että kaikkien boksien kaikki tuotteet olisivat jeejee-efektin aiheuttajia…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s