Huulipunat · Kynnet · Markettikosmetiikka · Meikkijuttuja · Shoppailut

Meikkejä Prisman hyllyltä

Mä olen viime päivinä ostanut kolme meikkituotetta (tai en tiedä luokitellaanko kynsilakka meikiksi, mutta ihonhoitoa se ei ainakaan ole ;). Tässä sinänsä ei ole mitään ihmeellistä, mutta tajusin eilen kolmatta tuotetta ostaessani, että nämähän ovat kaikki olleet markettimerkkejä. Mulla ei tietenkään ole mitään markettimerkkejä tai halpistuotteita kohtaan, tajusin vain tässä samalla, että en oikeastaan osta lainkaan meikkejä tai ihonhoitotuotteita päivittäispuolelta. Suihku-, vartalo- ja kynsituotteita ostan paikasta kuin paikasta, mutta en esimerkiksi muista milloin olisin ostanut kosteusvoiteen tai luomivärin päivittäismerkiltä. Ennen tätä viikkoa siis :)

Tällaisen kolmikon olen nyt kotiuttanut eli Isadoran luomiväritrion sävyssä 78 Spring garden, L`orealin huulilakan nro 400 ja Mavalan kynsilakka Geneven. Mä olen nyt tehnyt reilun kuukauden etätyöpäiviä, ja silloin mulla on ollut tapana käydä iänkaikkisen Alepan sijaan vähän isommassa ruokakaupassa ja hoitaa muutenkin asioita. Maanantaina kävin etäilyn lomassa Prismassa, josta ostin melko spontaanisti työkaverini suosituksesta L`orealin huulilakan. Samoin scouttasin vanhasta tottumuksesta kynsilakkahyllyn ja ihastuin vaaleaan Geneve-sävyyn.

Huulilakan sävy näyttää putkilossa todella kylmältä, lähes siniseltä. Olen itse asiassa pettynyt, että huulilla se on ihan perus vaaleanpunainen. Tykkään koostumuksesta tosi paljon, tuotteessa on kiillon ominaisuuksia ilman sitä tököttikerrosta huulilla, mutta muistinpa samalla miksi en kiilloista niin välitä: niistä ei tule mun makuuni tarpeeksi sävyä. Otan huomenna vielä kolmannen yrityksen tämän kanssa niin, että teen meikkivoiteella vaalean pohjan huulille. Jos sittenkään en saa haluamaani lopputulosta, laitan tämän kiertoon. L´orealin huulilakka ei siis missään nimessä ole mielestäni huono tuote, päinvastoin, mutta itse en välitä sellaisesta ”työkäyttöisistä” haaleista huulituotteista.

Tämä vaalea lakkasävy on aika ihana! Tosin mietin, että saako näin vaalea lakka aikaa kalman käsi -efektin ;)
Huomasin harmituksekseni lakkaamisen jälkeisenä aamuna lakkapinnalle käyneen näin:

Kynnet ovat kauempaa katsottuna hyvän näköiset, mutta läheltä huomaa, että pinta on täynnä pieniä ilmakuplia. Dislike! Olen ihan satavarma, että uusi lakkani ei aiheuta tätä. Näin on nimittäin käynyt mulle tosi monta kertaa eri lakkojen kanssa viime aikoina. Ja aina harmittaa yhtä paljon :( Vika on joko lakkaustyylissäni (?) tai päällyslakassani. Käytän OPIn päällyslakkaa, eli laadun pitäisi olla hyvää, mutta vaikka pullosta on yli puolet jäljellä, lakka on jo paksuuntunut ja siellä näkyy vastaavanlaisia ilmakuplia! Käytin ennen Lumenen päällyslakkaa, enkä muista, että näin olisi käynyt koskaan. Onko teillä samanlaisia kokemuksia? Auttoiko päällyslakan vaihto?

Kolmas uusi päivittäismerkkituotteeni on Isadoran pastellinen herkku. Luomivärinappien värit eivät pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa, niissä on aika paljon helmiäistä ja vähän hohtoa. Ainakin kädelle levitettäessä tuntuu, että luomiväreissä on kuitenkin aika kivasti pigmenttiä (ihan eri maailmasta kuin esim. huhtikuun LivBoxin mukana tulleessa Paesen paletissa, tästä lisää myöhemmin). Tulen varmaankin käyttämään näitä luomivärejä sen verran harvakseltaan, että oli tosi hyvä ostaa paletti edulliselta merkiltä (trio kustansi n. 15 €). Ostin nämä pastelliset sävyt ihan tiettyä meikkiä varten, arvaako joku mitä? ;)

Olisi kiinnostava kuulla, ostatteko te missä suhteessa selektiivistä ja päivittäismerkkien kosmetiikkaa (lasketaanko MAC muuten selektiiviseksi kosmetiikaksi..?)? Itse koen, että luotan meikeissä niin paljon esimerkiksi MACiin, että jos jotain tarvitsen/haluan, voin maksaa hieman enemmän ja ostaa tuotteen MACiltä. Monesti kalliimman hinnan vastineeksi saa enemmän pysyvyyttä, pigmenttiä tai hoitavuutta. En koskaan esimerkiksi ihanan sävyn löydettyäni etsi halvempaa vastaavaa muualta, vaan joko ostan sen kalliimmalla vaikkapa juuri MACiltä tai sitten se jää ostamatta. Miten te toimitte? Onko täällä muita minunlaisiani päivittäismerkkejä harvoin ostavia immeisiä? :)

2 vastausta artikkeliin “Meikkejä Prisman hyllyltä

  1. Toi vaalee kynsilakka on tosi ihana! Mä oon kans vimeaikoina tehnyt tosi monta löytöä päivittäistavarapuolelta! Esim K-Marketin jonossa huomasin viereisessä kosmetiikahyllyssä SPAresourcen AnanasKookos-käsirasvan (50ml pikkutuubi) vajaa 3euroo. Aivan mahtava tuoksu, saattaisit tykätä! Sit apteekista aiemmin ostamani Neutrogenan Pink Grapefruit kasvovoide (suosittelen myös ainakin haistamaan sitä, se on aika ihanan tuoksuinen mutta tosi kevyt voide) löytyikin Tarjoustalosta 30% halvemmalla!! Sen kun huomasin, en voinut olla ostamatta saman sarjan kasvopesu (vaahto & liquid)! Olin aika yllättynyt et ”apteekkimerkkiä” saa ihan taviskaupastakin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s