Öljyt · Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten muotoilu · Kosmetiikan nettishoppailut

Moroccanoil Light ja muuta hiustuotekaappini täydennystä

Mä olen viime aikoina ostanut useamman hiustenhoito- tai muotoilutuotteen ja ajattelin kertoa teille vähän niistä. Tigi Catwalkin Salt Spray, Tigi Bedheadin Elasticate-hoitoaine ja Redken Extreme Anti-snap jätettävä hoitoaine on kaikki tilattu Beauty flash -verkkokaupasta.

Käytin ennen tyytyväisenä Tigin Peace&Love-sarjan suolasuihketta, mutta niin kuin usein tuntuu käyvän, juuri suosikiksi tulleen tuotteen valmistus lopetetaan. Kampaajani vinkkasi, että tämä Catwalk-sarjan suolasuihke on tosi hyvä korvaaja vanhalle lempparilleni. Ja oli kyllä oikeassa! Tuote tuuhentaa tukkaa kivasti ja toimii niin föönauksen alla kuin laiskoina päivinä ilman föönaustakin. Ainoa miinus on outo tuoksu, joka muistuttaa hajuvettä. Tosi kummallinen valinta mielestäni suolasuihkeeseen. Tuoksu kuitenkin häviää nopeasti, eikä jää häirisevänä leijumaan.

Redkenin Extreme-sarja on tarkoitettu vaurioituneille hiuksille ja ostin Anti-snap jätettävän hoitoaineen normaalin hoitoaineen lisänä käytettäväksi ja laitan sitä ainoastaan latvoihin. Olen käyttänyt Extreme-sarjaa ennenkin ja todennut tuotteet toimiviksi.

Elasticate-hoitoaine tuo nimensä mukaisesti joustavuutta hiukseen ja estää katkeilua. Tätä en ole valitettavasti vielä ehtinyt kokeilla (mulla on iso arsenaali shampoita ja hoitoaineita, joita käytän vuorotellen ja tarpeen mukaan), mutta en ole vielä pettynyt yhteenkään Tigin tuotteeseen, joten uskon tämänkin olevan hyvä ostos. Toisaalta en kyllä yleensäkään huomaa mitään äärettömän isoja eroja eri shampoiden ja hoitoaineiden käytön jälkeen, ellei lasketa syväpuhdistavaa shampoota, joten mun on vaikea arvioida niitä ylipäätäänkään.

Moroccanoil-hiusöljyä olen himoinnut jo kauan. Kerran olen sen jo brittiläisestä nettikaupasta tilannutkin, mutta sain jälkeenpäin sähköpostin, jonka mukaan tuotetta ei voitu toimittaa Suomeen (outoa). Kysäisin tämänkin tuotteen osalta kampaajaltani, että onko minunlaisillani suomalaisen hennoilla ja lyhyillä hiuksilla edes tarvetta hiusöljyn käyttöön. Kampaajani sanoi, että hänen mielestään normaalia Moroccanoilia ei kannata ostaa, se vain tekisi tukastani rasvaisen näköisen. Light-versio voisi kampaajan mukaan sen sijaan sopia oikeinkin hyvin. Olin joskus tsekkaillut Moroccanoil-tuotteita Stockmannilla, ja silloin Light-öljyä ei ollut vielä Suomessa myynnissä lainkaan. Pari viikkoa sitten Stockalla käydessäni huomasin Moroccanoilin standin ja kävin katsastamassa, ja kappas Light-öljyä oli tullut! Tuotteet olivat vielä kanta-asiakastarjouksessa, joten ei kauan tarvinnut miettiä tätä ostosta. Olen käyttänyt öljyä nyt suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Yksi pumppaus on juuri sopiva määrä, ja olen ohjeen mukaisesti levittänyt öljyä myös hiusten pituuksiin, en pelkkiin latvoihin. Käytön jälkeen tukka tuntuu tosi pehmeältä, ja öljy ei tee tukkaa yhtään tahmeaksi tai rasvaisen näköiseksi. Tuoksukin on ihana, eli yhteenvetona voin sanoa, että tykkään tästä todella paljon! :) Mulla on sen verran hento ja pumpulimainen hius, että jos mun tukkani ei tästä muutu rasvaisen näköiseksi, niin ei kenenkään. Jos siis osaa käsitteen kohtuus ;).

Nyt suihkuun ja läträämään hyväntuoksuisilla tuotteilla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s