MAC · Päivän look · Päivän meikki

Viileä MAC Archie`s Girls -meikki

Nyt on tiedossa ihohuokoskuvia (nimitykseni tosi läheltä otetuille kuville), eli varoitus jo etukäteen ;) Laitoin normaalin työmeikin piristykseksi uusia MAC Archie`s Girls -meikkejäni, eli violettia hohtavaa rajauskynää ja viileän lilahtavan vaaleanpunaista poskipunaa. Huuliin laitoin Diego Dalla Palman kylmän kalmaa lilaa.

Pakko sanoa sen verran, että vaikka mun iho on tosi vaalea, niin ei kuitenkaan ihan niin vaalea kuin näissä kuvissa näyttää. En osannut korjata kuvia luonnollisen värisiksi, joten jätin ne kokonaan muokkaamatta.

Neuleen alla oleva paita on oikeasti ihan liekehtivän oranssi. Mä en yleensä ole kovin tarkka siitä, että sopiiko mun kynsilakka nyt varmasti sävyltään mun paitaan tai onko paidassa lämmintä sävyä jos huulilla on kylmää. Mun mielestä joskus yllättävät yhdistelmät ovat kaikkein toimivimpia ja on hauska vähän sekoittaa pakkaa, eikä olla niin sävy-sävyyn joka asiassa. Mä tykkään, että kokonaisuudessa saa olla ainakin yksi elementti, joka rikkoo harmonian, liian turvallinen on mun mielestä tylsä :)

Mä oon muuten viime viikkoina oikeasti ihan koukuttunut bloggaamiseen! Aikaisemmin en juurikaan postaillut arki-iltaisin, ja olin tottunut siihen, mutta nyt on kauheat vieroitusoireet jos päivään-kahteen ei pääse kirjoittelemaan. Tosin nyt mulla on jotenkin ihan poikkeuksellisen paljon asiaa ja postattavaa, nytkin on pitkä lista siitä, mistä kaikesta on pakko kirjoittaa. Ja teiltä ihanat lukijat saan koko ajan lisää vinkkejä, kiitos niistä!

Kello on jo puoli yhdeksän illalla, mutta rupesin tekemään niin paljon mieli kupposta kuumaa (kaffea), että menenpä laittamaan pannun porisemaan :) Kivaa tiistai-iltaa, huomenna työviikko on jo puolessa haha

4 vastausta artikkeliin “Viileä MAC Archie`s Girls -meikki

 1. Tosi kauniin meikin olet tehnyt! :) Ja ihanan pirteät vaatteet.Mun pitäisi ryhdistäytyä Archie’s Girls-meikkien kanssa. En ole vielä tehnyt ensimmäistäkään kunnollista. Ja niitä meikkejä on tullut sitten hamstrattua lisää senkin edestä.. :o

  Tykkää

  1. Voi kiitos Päivi! =) Hih, mitä kaikkea sä ostitkaan…huulipunan, poskipunan, luomivärisetin..? Haitko niitä rajauskyniä? :) Mä olin mielestäni aika maltillinen näiden kanssa ;) Tosin ostin kyllä viikonloppuna pari muuta tuotetta MACiltä, postaus tulossa!

   Tykkää

  2. Teen lopuista ostamistani AG-tuotteista varmaan vielä postauksen, jossa tunnustan kaikki lankeemukseni :oPian sitä MAC-postausta kehiin! :D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s