Asusteet · Shoppailut

Ted Bakerin neon-kaveri iPhonelle

Mä sain tosiaan perjantaina uuden puhelimen, elämäni ensimmäisen iPhonen. Mielestäni puhelin ansaitsi arvoisensa suojapussukan, joten suuntasin eilen Stockmannin Ted Bakerin osastolle tsekkaamaan tarjonnan. Mä olen uuden lompakkoni myötä ihastunut Ted Bakerin tuotteisiin ihan kybällä, ja voisin oikeastaan ottaa kokoelmasta mitä vaan. Ted Bakerin korutkin ovat niin ihania…

Jätin kuitenkin koruosaston rauhaan ja kasasin puhelinkoteloita eteeni. Kaksi parasta olivat tämä neonkeltainen ihanuus ja loppujen lopuksi kakkoseksi jäänyt nuden värinen kotelo, jossa oli koristeena rusetti. Ihana sekin, mutta jotenkin kaipasin vähän räväkämpää meininkiä :)

Tässä kuvassa väri näkyy ehkä luonnollisimmin, se on todella kirkas! Mä en ensiksi tajunnut ollenkaan mitä virkaa pussukkaan kiinnitetyllä nauhalla oli. Ystävällinen myyjätär valotti, että sitä vetämällä puhelin nousee pussukasta, eikä sitä tarvitse kaivaa sen kummemmin. Kätevää :)

Stockalla oli eilen sellaiset kantispäivät, että Exclusive- ja First-korteilla sai koko valikoimasta -10 %. Säästö se on pienikin säästö, joten mä olin iloinen tästäkin.

Tässä kävi itse asiassa niin, että ostin erään toisenkin jutun… Olen sellaisesta haaveillut pidempään, ja nyt kun sattui täydellinen väri ja malli kohdalle (ja tuo pieni ale), niin kiikutin tämän toisenkin kaunottaren kassalle. Tästä tulee oma postauksensa myöhemmin :)

6 vastausta artikkeliin “Ted Bakerin neon-kaveri iPhonelle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s