Kahvi

Hyvä kahvi – hyvä päivä

Mun lauantaiaamu alkoi tutulla tavalla, eli kiireettömällä kahvikupillisella ja blogien lukemisella. Juon yleensä viikonloppuisin aamukahvina jotain Caffin alkuperämaakahvia. Itse asiassa se niin kuin kuuluu viikonloppuaamuun mun mielestä. Pientä luksusta :) Tänään oli oikein superluksusaamu, nimittäin tuossa kahvikupissa oli Jamaica Blue Mountain -kahvia.

Kyseistä kahvia pidetään yhtenä maailman parhaista. Enkä todellakaan ihmettele miksi. Maku on pehmeä ja samettinen, mutta kuitenkin voimakas. En tykkää yhtään sellaisista laihoista mauttomista liruista :) Kahvipussin alla oleva muistikirja liittyy kiinteästi kahvin juontiin.

Arvostelen nimittäin siihen kaikki maistamani (erikois)kahvit. Kirjasesta on kätevä tarkistaa mitä on jo maistanut, jos ei muista pitikö jostain kahvilaadusta vai ei. Kuten huomaatte, suhtaudun kahviini melko vakavasti ja pieteetillä :))

Suosittelen lämpimästi käymään Caffissa, jos pidät laadukkaasta kahvista (on siellä runsaasti teelaatujakin muuten)! Kahvipavut jauhetaan haluamallasi tavalla, ja liikkeestä saa myös kahvia mukaan tai Lasipalatsin liikkeen pienessä kahvilatilassa nautittavaksi. Caffin kanta-asiakaskortti on lisäksi todella asiakasystävällinen. Kun esimerkiksi Robert`sin kortilla saa joka kymmenennen kupillisen ilmaiseksi, niin Caffin kortilla ilmaisia ovat 7., 13., 18. ja 22. kupillinen. Caffissa tosin ilmaiseksi saa vain talon kahvin, eikä esim. laten niin kuin Robert`sissa, mutta Caffin talon kahvi on aivan eri luokkaa kuin musta kahvi missään muualla.   
Ei se määrä, vaan se laatu. Tein tänään taas visiitin Caffiin, joten huomiseksi on taas uutta maisteltavaa :)

4 vastausta artikkeliin “Hyvä kahvi – hyvä päivä

  1. Aivan hurjan söpö tuo sinun kahvikirja-ideasi! <3 Varsinkin, jos oikeasti jaksat/muistat päivittää sitä. Minä aloitan aina tuon tyyppisiä projekteja, mutta ne unohtuvat yleensä hyvin pian.Olen pitänyt itseäni intohimoisena kahvi-ihmisenä, mutta kyllä sinä menet kirkkaasti ohitse. :)

    Tykkää

    1. Kiitos Päivi <3 Kyllä mä kirjasen päivitän aina kun noita erikoiskahveja ostan :) Siitä on kyllä ollut monta kertaa se hyöty, ettei tule ostettua toista kertaa kahvia, joka ei miellyttänyt. Plus se on aika söpö niin kuin sanoit ;)Meillä on tämä kahvi-intoilu sukuvika, mun sisko, äiti ja täti on ihan samanlaisia. Tai mä taidan olla kaikkein fanaattisin, mutta muut tulevat aika lähelle kyllä :)Meillä on siis MAC-rakkauden lisäksi kahvi-intoilukin yhteistä, mahtavaa! :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s