Avautumista · Kynnet · OPI

OPI GelColor, ei mun juttu

Kerroin aiemmin mittani täyttymisestä kynsilakan kulumisen suhteen jo lakkauksen jälkeisinä päivinä. Marssin siis OPIn pisteeseen ja otin GelColor-kestolakkauksen.

Tässähän kävi nyt sitten niin, että vähintään 2-3 viikkoa siistinä pysyväksi luvattu lakka alkoi lähteä kynsien kärjistä jo neljäntenä päivänä. Muistaakseni ainakin kuuden kynnen kärki oli kulunut. Menin sitten torstaina OPIlle takuukorjaukseen, eikä kynsi-ihmisen kanssa keksitty mitään syytä tähän. Päätettiin laittaa vähän vaaleampi sävy, koska ne kuulemma pysyvät paremmin.

Nätti sävy, tykkään! Mutta siitä en todellakaan tykkään, että korjauksesta on nyt kolme päivää, ja lakka on lohkeillut viidestä kynnestä! En yhtään tiedä missä on vika, mutta näköjään kestolakkaus ei yksinkertaisesti pysy mun kynsissä. Olen nyt sitten 52 € köyhempi ja palaan takaisin tuskailemaan normaalien kynsilakkojen kanssa. Ottaa päähän. En edes jaksa ottaa kuvaa näistä kuluneista kärjistä, vaan laitan suosiolla päälle jotain kivaa lakkaa. Back to square one.

Kroppani on tähän mennessä ”hylkinyt” jo hiusten tuuhennusta (omat hiukset tippuivat lisäkkeiden mukana), ripsien pidennystä (liima ärsytti silmiä) ja nyt näitä kynsiä. Ilmeisesti mikään edes vähän feikki ei sovi mulle. Auta armias jos joskus ottaisin jonkin kauneusleikkauksen, mun pää varmaan räjähtäisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s