Kilpailu

Arvonta: Jurlique & Rituals

Hyviä uutisia teille, arvon lukijat! Päätin järjestää pienen arvonnan teidän iloksenne :) Mä tykkään itse ihan älyttömästi osallistua kaikenlaisiin arvontoihin, jotenkin se tuo pientä jännitystä kun odottaa, että osuisiko voitto omalle kohdalle. Nyt olen sitten kerrankin tällä toisella puolella järjestämässä arvontaa, jee!

Kenellekään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi ihastukseni Jurliquen tuotteisiin. Haluan levittää tätä ilosanomaa eteenpäin, joten toinen arvonnan palkinnon osa on Jurliquen sitruunakäsivoide (ylemmässä kuvassa). Olen testannut tuotetta liikkeessä, ja sanon vain, että ahhh (tekisi niin mieli ostaa itsellekin!) :). Voide on syväkosteuttava ja auttaa ihoa säilyttämään kosteuden ja pehmeyden.

Palkinnon toinen osa on Rituals-merkkiä, johon puolestaan tutustuin ja ihastuin tammikuussa Amsterdamin reissulla. Kyseessä on Magic touch cherry blossom & rice milk -vartalovoide. Voide on kuvauksen mukaan paksu, samettinen, kosteuttava (ja whipped, en keksi hyvää käännöstä tälle) ja jättää ihon silkkisen sileäksi. Tätäkin olen testannut toistaiseksi vain myymälässä, ja voin kertoa, että tämä tuoksuu taivaalliselle :)

Sitten tärkein osuus. Arvontaan osallistut kirjoittamalla kommenttikenttään, mikä olisi toivepostauksesi Miss Piggy`s Pearlsissä. Vähintään yksi toive, ylärajaa ei ole :) Voit tuplata mahdollisuutesi voittoon liittymällä MPP:n lukijaksi sivupalkissa. Mainitse kommentissasi, mikäli olet lukija ja saat näin ollen kaksi ”arpaa”. Jätä kommenttikenttään myös sähköpostiosoitteesi, että saan sinut kiinni jos onnetar suosii. Jos et halua antaa sähköpostiosoitettasi julkisesti, niin voit lähettää tiedot myös osoitteeseen misspiggyspearls (at) gmail.com. Aikaa osallistua on ensi viikon perjantaihin 29.3. saakka. Onnea arvontaan! :)

26 vastausta artikkeliin “Arvonta: Jurlique & Rituals

 1. Mä oon lukija joten lisäarpa. Ja koska oon myös fani, niin tupla-lisäarpa kiitos :) :) :)1. Toivepostaus MAKE-OVER!! Tee jollekin kaverille (esim minä tai joku muu) makeover! Joku uusi meikki millaista se ei yleensä käytä :) 2. Toivepostaus SAVE – SHOP – SPEND Vinkkejä hyvistä sun lempparituotteista eri hintaluokista. Esim meikeistä, ihon hoidosta ja kauneustuotteista… Mikä halpisjuttu (alle 20€) on hyvä, sit keskihintatason hyvät tuotteet ja sit ne mitkä vaan on korkeamman hintansa arvoisia laatunsa tai luxuksensa vuoksi :)-p

  Tykkää

 2. Jee, ihanat palkinnot! Olisi niin kiva päästä tutustumaan Jurliqueen :)Toivepostauksia:1. Kaikki MACin meikkisi2. Meikkikokoelma-postaus3. Videopostauksia mistä vaan ;)

  Tykkää

  1. Jee! :) Hih, noita kahta ensimmäistä oonkin jo miettinyt juuri sun inspiroimana. Videopostaus olis aika jännä tehdä.. Voisin ihan hyvin kokeilla, julkaisusta en tosin uskalla luvata mitään etukäteen ;)

   Tykkää

 3. Vähän sairaan hyvä idis toi Make over =D Yks hyvä vois olla myös sellanen sisustuspostaus, missä voisit esitellä teijän kotona olevia pieniä ja isompia sisustusjuttuja. Ja sit vois olla esim. lempivaatteeni osat 1,2,3 ja 4… Nythän tulee kohta kesä (ehkä…), niin vois taas kaivella kevät-/kesävaatteita. =)Ja mä oon sit hei kans lukija! Sähköpostin tiiät ;-)

  Tykkää

 4. Ihana arvonta, mä osallistun tietysti myös! :) Ja lupaan liityä bloggerin kautta kunhan seuraavan kerran jaksan mennä ihan tietokoneelle asti ;)Tykkään tosi paljon ihonhoitojutuistasi, etenkin koska meillä tuntuu olevan aika samanlainen ihonhoitofilosofia. Olisi kiva lukea vaikka minkälaisia kasvohoitoja teet kotona, meikinpoisto- ja ihonpuhdistuseutiineistasi ja myös hoitolakäynneistä (joita itse tulee harrastettua aivan liian harvoin!) :)juillenblogi@gmail.com

  Tykkää

  1. Jeeee, ihanaa että tykkäät arvonnasta! :) Ja kiitos ideasta, ihonhoitorutiineista olisi tosiaan aika tehdä postaus. Ja seuraava kasvohoitoaikanikin lähestyy… ;)

   Tykkää

  1. Jeesus teiän ideat on hyviä!! Kiitos :) Mä mietin jo viime yönä tota MLP-meikkiä kun en saanut unta.. =)Kiitos, poneilta terkkuja! Ne piristää kyllä päivän kuin päivän <3

   Tykkää

 5. Mukana kahdella arvalla ;) Toi MLP-meikki oli ihan superhauska idea!! Kuten myös kaikki muut ideat! Edellisten lisäksi :) toivoisin sellasta ”Asukokonaisuus kuvakollaasi” postausta. siis esim FBssä on semmonen Beauty And Fashion-sivusto jossa aina koottu kuvakollaasi yhteensopivista vaatteista laukkuineen kenkineen kaikkineen. Olis kivaa nähdä joskus sun ”kollaasi”, mielellään useampikin :)! Voin keksiä aiheita jos tarve vaatii ;)

  Tykkää

 6. Mä oon lukija!! :D Toivepostaus olis sellanen, että laitat vuosien varrelta kuvia itsestäs ihanissa erilaisissa tyyleissä tähän päivään asti ;)

  Tykkää

 7. Kahdella arvalla ollaan täälläkin mukana ;)Toivepostaus:MakeOver on kyllä kans loistoidis ja lisäks täällä ei oo mitään juttua sun IhQ IhQmsta vitriiini kokoelmasta… ;)Ihana blogi <3 Fanitan.

  Tykkää

 8. Oi Anteeksi Meiju, olen näköjään unohtanut vastata :/ Mutta siis kiitos ideasta, vitriinin sisältöä on mitä mukavin kuvata ja heistä tehdä postaus :)Kiitos!! <3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s