Muoti/vaatteet · Päivän look · Shoppailut

Kevätvaatelöytöjä H&M:ltä

Tsippadai! Mä tilaan yleensä kerran syksyssä ja kerran keväässä vaatteita H&M:n postimyynnistä. Mielestäni H&M livenä ei ole mikään ihana shoppailukokemus (liikaa porukkaa, sotkuiset rekit, isoooooot myymälät), joten tää nettitilaus sopii mulle paremmin. Tällä kertaa kävi loistava tuuri, lähetyksestä löytyi monta aivan ihanaa juttua :) Keltainen huivi oli alessa ja maksoi 2 €, löytö! Lisäksi oon nyt ihan lääpälläni mintunvihreään ja tykästyin tähän rentoon kauluspaitaan heti. Yleensä en juuri kauluspaitoja käytä (paitsi työhaastatteluissa haha), mutta hetki sitten myös H&M:ltä tilaamani farkkupaita ja tämä vihreä paita ovat sopivan rentoja, eivätkä sellaisia virallisia toimistovaatteita, jotka eivät ole mun tyyliä ollenkaan.

Olen haaveillut kivasta maksihameesta jo pari vuotta, mutta sopivaa ei ole oikein osunut kohdalle. Johtuu ehkä osittain siitä, etten ole mikään hujoppi (167 cm), joten olen omasta mielestäni näyttänyt tyhmältä pitkässä hameessa. Tämä hame sen sijaan on mun mielestä ihan nappi! Siinä on lyhyt hameosa, jonka päällä on läpikuultava pitkä hame. Jalat kuultavat kankaan läpi, ja näytin mielestäni heti paljon sopusuhtaisemmalta, kuin kokopeittävässä pitkässä hameessa.

Vyötäröosa on vähän iso mulle (harvoin näin päin haha), ja mietin tässä, että kannattaisiko vaihtaa pienempään kokoon, ettei koko ajan tarvitsis kiskoa hametta ylöspäin. En kyllä palauta hametta, ennen kuin olen satavarma, että pienempää kokoa on jäljellä. En halua ottaa riskiä, että jäisin kokonaan ilman :)

Tämä paksua kangasta oleva bikermallinen jakku oli tilauksen suurin yllättäjä! Se istui kuin valettu ja näytti ihanalta sekä auki että kiinni. Kankaassa on ohutta hopealankaa, mikä antaa mielestäni kivan säväyksen.

Jakut eivät usein istu selästä hyvin, ja sinne muodostuu ainakin mulla sellainen kupru. Ei tässä jakussa, mistä olin niin iloisen yllättynyt. Jakkua voi käyttää jo nyt talvitakin alla ja keväällä takkina. Monikäyttöisyys, I like it! Onkohan tämä kangas muuten buklee-nimistä? :) Ihana joka tapauksessa!

Ostin vielä mintunvihreät farkut, jotka ovat samaa mallia kuin viime keväänä ostamani, ja ihan älyttömän paljon käyttämäni pinkit farkut. Farkut eivät valitettavasti olleet hengarissa kovin kuvaukselliset, joten näette ne sitten päälläni kunhan loskakelit loppuvat (en halua lahkeita heti tahraisiksi). Jeejee, tule kevät, tule!

2 vastausta artikkeliin “Kevätvaatelöytöjä H&M:ltä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s