Eve Taylor · Giorgio Armani · Jurlique · L`Atelier des Délices · MAC · MUFE · MUS · PATYKA · Redken · Tigi

Onnennumero 27

Tadaa! Vai pitäiskö sanoa apua? Toteutin aikeeni pitää yhden päivän ajan kirjaa joka ikisestä tuotteesta, jota naamaani ja kroppaani tungin. Tässä ovat siis tuotteet, joita käytin eilen maanantaina. Yhteensä 27 tuotetta, joista 11 on meikkituotteita, 2 hiustuotteita, 1 suihkugeeli ja loput 13 ihonhoitotuotteita. Enpä olisi kyllä rehellisesti sanottuna uskonut, että noita on noin paljon! ;D Kun päässäni laskin aiemmin, niin kummasti tuotteista unohtuu vaikka kuinka monta sellaista ei-pakollista tai kausittaisesti käytettyä tuotetta. Niin kuin nyt esimerkiksi kasvoöljy, jota käytän nenän pieliin, etteivät ne rohtuisi niistämisestä.

Aloitetaan helpoimmasta, eli hiustuotteet ja yksinäinen suihkutuote :) Sanomattakin on selvää, että maanantaina en pessyt hiuksia. Silloin hiustuotteita olisi ollut ainakin kolme lisää.

1) Redkenin Quick tease (tupeeraus)suihke
2) Tigin Masterpiece lakka
3) Patykan suihkugeeli viherminttu

Meikit (pahoittelen huonoa kuvaa)

4) MAC Prep and prime meikinalusvoide
5) Armani Face fabric meikkivoide
6) MAC Pro longwear peitevoide
7) MUFE luomivärikynä
8) MAC tummanruskea kajalkynä
9) MAC kulmakynä
10) MUS Lust poskipuna
11) Helena Rubinstein ripsiväri
12) MAC Prep and prime huulten pohjustustuote
13) MAC huulten rajauskynä
14) MAC huulipuna

Lopuksi isoin ryhmä, ihonhoitotuotteet

15) Jurlique puhdistava sitruunasuihke
16) L`atelier des delices Sensi päivävoide
17) Patyka silmänympärysvoide
18) Bepanthol huulirasva (kotona käytössä)
19) Burt`s bees huulirasva (töissä käytössä, ei kuvassa)
19) Adidas deodorantti (joka olisi voinut tarkemmin ajatellen olla tuossa ykköskohdassa suihkugeelin ja hiustuotteiden kanssa)
20) Rituals käsivoide (töissä käytössä, ei kuvassa)
21) Jurlique Lemon body oil (käsivoiteena kotona)
22) Eve Taylor kynttilä May Chang (käsihoitona kotona)
23) Vichy silmämeikin poistoaine
24) L`atelier des delices meikinpoistoaine
25) Jurlique Herbal recovery yövoide
26) MAC ihoöljy kasvoille
27) Magnetique kynsinauhaöljy

Muutaman huomion tein tästä arsenaalista. Ensinnäkin käytin päivän aikana kolmea eri käsien hoitotuotetta sekä vielä kynsinauhaöljyä. Kesäaikaan olisin luultavasti käyttänyt vain yhtä käsivoidetta. Huulirasvoja käytin kahta eri, yhtä töissä ja yhtä kotona (töihin lähtiessä ja illalla tarpeen mukaan). Yhdelläkin pärjäisi, mutta useampi helpottaa elämää plus saan kokeilla useammin uusia tuotteita :)

Meikit sen sijaan olivat vahvasti MAC-painotteisia. Tämä johtuu osaltaan siitä, että huulimeikki oli MACiä, se olisi voinut päivästä riippuen olla myös MUSia tai Diego Dalla Palmaa. Juttu, joka sen sijaan toistuu arkimeikissäni päivästä toiseen on se, että puuterimaiset tuotteet ovat minimissään, koska voidemaiset meikit sopivat päivittäisessä käytössä paremmin kuiville silmilleni (tämä silmälääkärin suosituksesta, ja olen todella huomannut eron). Viikonloput tai juhlat ovat tietysti asia erikseen.

Sanotaan, että meikki tekee ihmeitä, ja niinhän se tekeekin. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että hyvä ihonhoito tekee vielä enemmän ihmeitä. Vaikka monesti esim. vapaapäivinä olen täysin ilman meikkiä, tai pärjään kolmella tuotteella (meikkivoide, peitevoide, poskipuna), niin ihoani hoidan näin joka ikinen päivä. Ja sunnuntai on vielä ihonhoitopäivä, jolloin kuorin kropan ja kasvot sekä laitan kasvonaamion. Tosin mulla on kyllä aika ongelmallinen ihokin, eli ilman säännöllistä kunnollista puhdistusta ja kosteutusta se olisi varmaan aivan out of control ;)

Hajuvettä ei muuten ole listassa, koska en muistanut sitä aamulla laittaa ;) Sekoilin myös kuvatessa, ja läiskäisin vahingossa kuvaan Rosebudin mansikkahuulirasvan. Se on mulla yöpöydällä, mutta maanantaina en käyttänyt sitä :)

Laittakaahan kommenttia tulemaan, kuulostaako käyttämieni tuotteiden määrä hurjalta, vai onko teillä isompikin läjä päivittäin käytössä olevia tuotteita? Oli tosi mielenkiintoista tehdä tämä listaus, kokeilkaa huviksenne, saatatte yllättyä :)

6 vastausta artikkeliin “Onnennumero 27

 1. Mun mielestä ei kuulosta ollenkaan pahalta, varmasti pääsen itse ihan samanlaisiin lukemiin :) Sulla on käytössä monta tosi kiinnostavaa tuotetta, etenkin Patyka ja L’Atelier des Delices (menikö oikein?! :) ovat merkkejä joita kovasi haluan päästä kokeilemaan!

  Tykkää

  1. Hyvä kuulla ettei kuulostanut pahalta, nimittäin juttelin aiheesta kaverin kanssa tänään ja hänen saldonsa on jotain viiden ja kymmenen tuotteen välillä :DPatyka on mullekin tosi uusi tuttavuus, mutta Atelierin (ei jaksa tavata tuota koko nimeä ;) tuotteita oon käyttänyt ilolla jo muistaakseni puolitoista vuotta. Toimivat tuotteet, jotka tuoksuvat ihanalle ja vielä kohtuulliseen hintaan. Ei voi enempää pyytää :)

   Tykkää

 2. Heih! Vihdoin sain päivitettyä itseni sun blogin suhteen! Hei mun oli pakko kommentoida tähän, kun tunnetusti en kovinkaan meikkejä ja hajusteita käytä, niin töihin lähtiessä aamulla olin kuitenkin käyttänyt 11 tuotetta!! Mä lotraan rasvojen ja seerumien kanssa :)

  Tykkää

 3. Hehheee, tuliks mulle saldoks 26? Vai 24… No, mut jotain sitä luokkaa =) Enkä oo kyl aatellu olevani mikään suurkuluttaja! Hupsista =D

  Tykkää

  1. Vissiin 26 :D Niinpä, niitä on yllättävän monta, vaikka kuvittelee meikkaavansa maltillisesti ja hiusten laittokin, mitä se on ;D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s