Kamera ja kuvaus · Koiraystäviä · My little pony

This is how it`s done!

Pikkusisko oli mun luona viime viikonloppuna ottamassa kuvia. Mulla ei silloin vielä ollut omaa uutta kameraa, ja tarkoituksena oli ottaa vähän kuvia blogin uutta banneria varten. Huomattiin kuitenkin harmiksemme, että sisko oli unohtanut kameran piuhansa kotiin, mun piuhat eivät sopineet, eikä pari naapurissa asuvaa kaveriakaan pystyneet auttamaan. Niinpä banneri tehtiin mun ottamista vanhoista kuvista. Mua rupesi kuitenkin harmittamaan, kun Sonjan ottamat upeat kuvat jäivät vaille blogijulkisuutta, joten laitan nämä upeat meikki-, poni- ja Riki-kuvat tänne. Enjoy ;)

Aika hienoja eikö? :)

Tiettekö, yhtä asiaa olen miettinyt tässä viime päivinä. Miss Piggy`s Pearlsia lukee aika monta ihmistä joka päivä, mutta mä en yhtään tiedä keitä te ootte (paitsi mun muutaman ihanan kaverin, jotka aina jaksaa lukea ja kommentoida :)! Olisi tosi mukavaa jos te muutkin jaksaisitte jättää kommenttiboksiin jonkin pienen merkin itsestänne, että minkälaista porukkaa siellä ruudun toisella puolella oikein on! :)

4 vastausta artikkeliin “This is how it`s done!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s