Luomivärit · Meikkijuttuja · MUFE

Luomivärikynä kiireisten aamujen pelastajana

Mun pitää kertoa teille yhdestä meikkituotteesta, joka on ainakin itselleni aamujen kiireessä ihan kullan arvoinen. Make up for everin Aqua shadow, voidemainen luomivärikynä nimittäin.

Olen aiemmin käyttänyt MACin vastaavaa tuotetta, josta tykkäsin. Uutta ostaessani mulle selvisi kuitenkin, että kyseessä oli kausituote. Pöh. Onneksi huomasin, että MUFElla on vastaava tuote, (jota saa aivan jäätävän monessa eri värissä BTW) ja kävin ostamassa Aqua shadow`n kokeiluun.

Tuote on vedenkestävä, ja pysyy luomilla kuin tauti! Siis oikeasti, laitto kestää noin viisi sekuntia per silmä, ja aamuseitsemältä bussissa laitettu väri on hyvä vielä iltaseitsemältä kotiin palatessa. Hyvästä pysyvyydestään huolimatta lähtee pois ei-vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla tuotteella. Aivan loisto tuote siis jos multa kysytään, ihan löytö! Omistan kyllä muitakin voidemaisia luomivärejä, mutta se on jännä miten paljon helpompi bussissa on taiteilla tällaisella kynällä, kuin siveltimellä, purkilla ja purkin kannella. Vaikka olen kehittänyt bussissa meikkaamisesta lähes taiteenlajin, suosin tietysti mahdollisimman helppokäyttöisiä tuotteita ja sellaisia, joiden laittoon ei tarvitse kaikenmaailman häivytyssiveltimiä ja suteja ;) Ainoa miinus Aqua shadow`lle tulee kovasta hinnasta (n. 30 €), mutta väitän tämän olevan kyllä hintansa väärti. Täytyy jossain vaiheessa kun saan talouden balanssiin tietokoneen ja kameran oston jälkeen, käydä ostamassa vähintään yksi lisää :).

EDIT. Mä kuolen nauruun!! Katsoin äsken blogin tilastoja ja sitä, millä hakusanoilla Miss Piggy`s Pearlsia oli tultu lukemaan. Yksi hakusanoista oli ”tytöt pyllistää”. Siis what?! Hahahaaaa, ihan helmi!!

2 vastausta artikkeliin “Luomivärikynä kiireisten aamujen pelastajana

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s