Diptyque · Jei juhlia · Kahvi · Korut · Tuoksut

Näin kiltti mä oon ollut!

Kukkuu! Mä sain tällaisen ihanan pehmoisen oloasun :) Oon itse asiassa haaveillut Onepiecestä, mutta en ole raaskinut niin himohintaista oloasua ostaa. Mutta tää on paljon ihanampi, tässä on nallen korvatkin :) Näytän muutaman muunkin ihanan lahjan, mitä eilen sain. Kaikki saamani lahjat olivat ihania, joten se, että en kaikkea esittele/kuvaa tänne, ei tarkoita ettenko arvostaisi kyseistä lahjaa. Nii. Esimerkiksi äitiltä saamani (toivoin näitä ;) sähkövatkain ja kaakelinpesin olivat ihan huiput, mutta ehkäpä en kuitenkaan kuvaa niitä tänne ;)

Sain vähän kosmetiikkaa, nimittäin ranskalaisen Diptyquen voidemaisen parfyymin Do Son suoraan Nykistä =) Kaveri oli siellä joulun alla käymässä, ja mä pyysin nöyrimmin häntä käymään Diptyquen myymälässä ja ostamaan voidemaisen parfyymin (katsoin netin kuvausten perusteella kaksi vaihtoehtoa). Hän oli sitten kavereineen mennyt liikkeeseen ja siellä myyjien avustuksella valinnut tämän tuoksun mulle. Ja on muuten i-h-a-n-a!! <3 Tämä lahja on rahallisesti minulta minulle, mutta ajatuksellisesti Paukulta, koska hän näki ison vaivan sen metsästämisessä, valitsi ja kiikutti sen Nykistä. Kiitos!
Vaaleanpunaiset ystävät ovat puolestaan L`Occitane en Provencelta, nimittäin ihanat suihkugeeli ja käsivoide. Mä olen elämässäni käyttänyt vain yhden merkin tuotteen, nimittäin vuosia sitten Etelä-Ranskassa asuessani ostin käsivoiteen. Tykkäsin siitä tosi paljon, enkä tiedä miksi en ole liikkeen kantis. Siksi onkin tosi kiva, että nyt sain pari tuotetta ”testiin” :)

Riki oli jälleen panostanut! Hän osti mulle Guessin mustan panssariranneketjun. Tää on muuten miesten mallistoa ja tykkään just siitä, kun tää ei ole mikään pikkusievä vaan aika rohee!

Tää on hyvä esimerkki miten värit vääristyvät kuvissa, liesi on oikeasti tummanpunainen, EI pinkki!

Toivelistalla oli mutteripannu, jonka sain kuin sain jeee! Tämä Bialettin pannu käy kaikille liesityypeille ja voin kertoa, että oli muuten espresso hyvää! :) Poikakaveri ostaa mulle maidonvaahdottimen (kyllä joo, hän on hieman myöhässä ;) ja espressokupit niin sitten täällä käynnistyy Café Salla oikein urakalla! ;)

 Mä sain yleisurhoollisuusmitalin!! Mitali on Katariina Guthwertin käsialaa ja sen saa tilauksesta omannäköisekseen. Mä olen ihaillut tätä ihanaa ideaa, meistä jokainen on nimittäin arjen sankari ja mitalinsa ansainnut! Ja olipa yllätys, kun tämä kuoriutui paketista ja vielä Rikin kuvalla. Ihana :)

Tämä on puolestaan maailman magein martinilasi :) Se on käsinmaalattu ja pohjassa on drinksuohjekin ;) Aika hauska on myös lasin yläosan teksti…

=)
Tässäpä lahjoja kerrakseen! Ainiin, meinasi unohtua…meillä on uuden vuoden aattona kakkosjoulu isällä, joten lahjoja on tulossa vielä lisääkin xD Jotain hyötyä on olla avioerolapsi, joulu senkun jatkuu ja jatkuu ;)

Mä ajattelin nyt alkaa leipoa pipareita! Ja nyt oon varustautunut vielä isommalla muotti- ja koristeluarsenaalilla kuin viimeksi.. :)

2 vastausta artikkeliin “Näin kiltti mä oon ollut!

    1. Kiitsa, mäkin tykkään :) Ja Rikikin tykkää, se ei oikein tiedä onko noi narujen päissä roikkuvat pallot leluja vai mitä, että saako leikkiä ;)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s