Jei juhlia · Koiraystäviä

Jouluista iloa

 Hyvää joulua Sallalta ja Rikiltä :) Tässä ollaan aattoaamuna matkalla joulun viettoon. Aikamoinen lumipyry oli, ja auramiehet taisivat olla jouluvapailla, mutta onneksi päästiin kuitenkin onnellisesti perille.

Kuusi ja lahjat. Aika jäätävä määrä paketteja, varsinkin ottaen huomioon, ettei meillä ollut yhtään lasta aattona joulua viettämässä. Mutta eihän siinä muuta, kuin että ollaan koko meidän perhe oltu ihan äärimmäisen kilttejä tänä vuonna ;)

Minä ja pikkuveli tyyriinä :)

Äidin luona herkuteltiin ja jaettiin lahjat. Illalla kotiin päästyä oli Rikin vuoro avata oma pakettinsa (se oikeesti avaa sen itse ilman apua :), josta paljastui yllätys yllätys uusi pehmo! :) Hän oli erittäin onnellinen!

Joulupäivää ollaan vietetty koirapuistoilemassa lumimyräkästä huolimatta, ja koirilla oli ainakin tosi hauskaa!

Mä nauran itseni tän kuvan kanssa ihan tärviölle!! Toi joulupukki on ranskanbulldoggi Jedi =) =)

Kivaa joulun jatkoa, mä palaan vähän myöhemmin ja näytän mitä kaikkea kivaa sain lahjaksi!

2 vastausta artikkeliin “Jouluista iloa

    1. Kiitos, Riki on aika kuvauksellinen ;) Ja joo, mä oon kanssa ihan rakastunut tuohon Odd Mollyn neuleeseen! Se on villainen talviversio, ja suunnittelen jo samanlaisen ohuemman puuvillaisen ostoa :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s