Hömppää ja naurua

Possuilua

BÖÖ!! Tää on ihan mun lempparikuva ever, possut ja eritoten niiden kärsät on niiiin liikuttavia ;) En tiedä mikä juttu se on, mutta oon aina tykänny possuista ihan älyttömästi. Muutama viikko sitten kun Salkkareissa oli parissa jaksossa possu, niin olin ihan hohteessa. Se vinkui niin söpösti hahaaaaa. Rikin lempinimissäkin näkyy tämä possuinnostus, nimittäin Riki on tilanteesta riippuen Possupoika, Sikamies tai Porsas. Oon saanut joskus palautetta, että ei tuollainen lempinimi ole kiva. Mutta mut tuntevat tietävät, että ne ovat oikeastaan hellittelynimen suurin ilmentymä ja sanotaan pelkässä positiivisessa hengessä :)

Oon ihastellut näitä Angry birds -possuja jo aika kauan, ja käynyt muutaman kerran lahjaostoksillakin City-Centerin AB-kaupassa. Aina olen kuitenkin vastustanut kiusausta, kunnes eilen menin työpäivän jälkeen karseessa flunssassa ostamaan paria joululahjaa, jotka oli pakko ostaa juuri nyt, kun tapaan saajat jo tällä viikolla, enkä enää tämän jälkeen ennen joulua. Olin fyysisesti niin huonovointinen, viluinen ja vittuuntunutkin tähän flunssaan (miten se voi iskeä taas??), että ostin itselleni lohtusian :) Hän on oikein kuningas ihhihiiiii. Vein kuninkaan heti sänkyyn niin eikös Riki koettanut onneaan ja haki sen sängystä omiin leikkeihinsä. Kielsin ankarasti, ja toistaiseksi sika on saanut olla rauhassa.

Ostin myös AB-joulukalenterin piristämään joulukuisia aamujani. Saa nähdä mitä luukkujen alta paljastuu. Nyt pitäisi vielä hommata joku suklaa-/karkkikalenteri töihin, siellä ei pelkkien kuvien voimalla pärjää ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s