Shoppailut · Sisustus ja koti

Hullareilta

Kerroin aiemmin, että tilasin Hulluilta päiviltä vähän juttuja ja iloitsin maljakosta, jonka ihan sattumalta bongasin Stockan nettisivuilta ja poistin itselleni välittömästi, nyt kun sen sai alle puoleen hintaa normaalista. No eilen sitten hain jäätävän kokoisen paketin postista ja mietin, että mitähän ihmettä mä oon oikein ostanut ;) Tällaista:

Nämä Bigso box -säilytyslaatikothan ne oli, jotka sen jättiläiskuljetuslaatikon vaati, ei mitään sen kummempaa ;) Tykästyin niin tuohon liitutauluideaan, että pitää varmaan hankkia vielä pari tuollaista pienempää lisää. Pikkutavaraa mulla nimittäin -kaikista kirpparimyynneistä huolimatta- piisaa.

Sukkia tarttee aina!

Ja sokerina pohjalla Rosenthalin paperipussimaljakko mattavalkoisena. Miellyttää mun silmää niin paljon. Pitkäaikainen unelmani toteutui, kun vihdoin omistan tämän, ja kuinka hyvä fiilis, että maltoin odottaa tarjousta :)

Maljakon nimi on Do not litter.

Tilauksessani oli vielä musta neulemekko, mutta se nyt näyttäisi hengarissa kuvattuna tummalta mitäänsanomattomalta möntiltä, enkä jaksanut alkaa sitä kuvata. Mistä muuten tulikin mieleen, että tää syksyn pimeys tekee bloggaamisesta (lue: juttujen valokuvaamisesta) paljon haastavampaa, kun illalla töiden jälkeen tässä asunnossa ei yksinkertaisesti riitä valo kunnon kuvien ottamiseen. Onneksi on edes viikonloput, jolloin on valoisaan aikaan kotona :) Niin ja huomenna saa nukkua tunnin enemmän samalla rahalla, oh joy!

4 vastausta artikkeliin “Hullareilta

 1. Hauskoja noi laatikot – ja toi maljakko tietty myös! :) Alko nyt vaan kovasti kiinnostaa, et mitä tuol ”danger” – laatikossa on??? :D

  Tykkää

  1. Ahhahaaaaa, se on kuule jotain niin vaarallista, että ääneen sanominenkin jo pelottaa ;D No ei vaan, emmä vielä tiedä mitä sinne laitan, halusin vaan piirtää liidulla pääkallon 0:-)

   Tykkää

  2. Eka tuli mieleen, et siel ois jotain exiltä saatuja lovelettereitä ja sälää, mut toinen ajatus oli neidin pillerikokoelma… ;D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s