Hömppää ja naurua · My little pony · Shoppailut · Sisustus ja koti

My lucky charms

Tän viherkaverin nimi on Lucky Bamboo :) Mulla kävi eilen ystävä kylässä, joka on sitä mieltä, että mä tarttisin vähän onneakin välillä. Copy that =D En muista milloin olisin nähnyt näin hienoa viherkasvia, ja nyt tämä koristaa mun kotiani. On myös ihana huomata, että välillä onneen ei tarvita muuta, kuin muutamat hyvät naurut ja tällainen onnenbambu.

Kyseessä on kaiken lisäksi helppohoitoinen kasvi, nimittäin ruukkuun laitetaan muutama sentti vettä, ja vesi vaihdetaan joka toinen viikkoa. Helppoa kuin heinänteko!

Tässä muutama muu juttu, joista saa hyvää mieltä, nimittäin mun yh-äidit lapsineen. Lemon Drop ja Bow Tie ovat sitä mieltä, että miehiä ei tartte mihinkään ;)

Mä tein muuten omasta mielestäni ihan killerilöydön Hulluilta päiviltä! Yleensä vaatteissa ja tavaroissa on niin vähän alennusta, etten jaksa parin euron takia hikoilla kyynärpäitään käyttävien ihmisten keskellä. Tällä kertaa Stockmann on ottanut käyttöön myös nettiostosmahdollisuuden ja sieltäpä mäkin kävin tänään klikkailemassa pari juttua mukaan. Tätä parasta löytöä olen himoinnut jo varmaan parisen vuotta, mutta en ole vaan kyennyt siitä normaalihintaa maksamaan. Kuvastossa en edes tätä muista nähneeni (vaikka mielestäni olen sen aika tarkkaan selannut), joten olin ihan silmät suurina, kun se läiskähti tuohon kuvaruudulle yhtäkkiä.

Kuva: Finnish Design Shop

Iik, tää on NIIN ihana!! Ja arvatkaa oonko onnellinen, kun sain tämän alle puoleen hintaan normaalista. Oh joy! Ainiin, tää on siis Tapio Wirkkalan Rosenthal-merkille suunnittelema maljakko ;)

2 vastausta artikkeliin “My lucky charms

  1. Oijoi, kaikkia ihanuuksia taas täällä!!! En tiiä ees mistä aloittas!! Bambu on magee, oon aina vaan nähny niitä missä on yks tai maks muutama, mutta tossa on niiiin monta bambua, wau! Ja ponit…oih…ja vielä noi asennot :))))) oot tehny oikeen löydön, kaikkiko samasta paikasta??? ja vielä lapsetkin niillä <3! (en oo muuten vieläkään katsonut mun lelulaatikkoon..) Ja sit toi maljakko – se on erittäin hieno :)

    Tykkää

  2. Hih, ei taida niin hyvää tuuria ollakaan, että noin hyvän setin löytäis samalta myyjältä :) Kolmelta eri myyjältä heidät olen ostanut. Mulla on kolmaskin viittävaille äippä-vauva-perhe, nimittäin Johanna löysi mulle Baby Blossomin yhdestä lastentarvikepaikasta, ja äipän ostin itse. Nyt homma on enää siitä kiinni, että nähtäis Johannan kanssa :) Sitten mulla on vielä yksi baby, mutta hänen äitinsä on vielä kateissa… :PKiitos, oon tota maljakkoa hipelöiny niin Stockalla kuin Design Forum Shopissakin, mutta aina on iskenyt pihiys/järkevyys, kun en ole sitä normaalihinnalla ostanut. Joskus käy tuuri :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s