Kenkiä

Onnettaren suosikki

”Mitä ihmettä se mamma on oikein saanut?”

”Hei nehän on kengät!”

Mä osallistun aika usein arvontoihin mitä nyt tulee netissä vastaan. Olen aiemmin koko elämässäni voittanut ainoastaan lähikaupan arvonnassa kaksi berliininmunkkia. Kyllä. Olin tuolloin noin 10 vuotta. :) Tänä syksynä voitin ensin Karkkipäivä-blogin arvonnassa Viva La Diva -huulipunan ja heti perään Treenikassialman arvonnassa Capezion tanssisneakerit (Footlightin putiikista). Vitsi mikä tsäkä :) Arvontaan osallistuessa piti kertoa omasta suhteestaan tanssiin. Kerroin, että harrastin nuorena tanssia todellisella pieteetillä, lukuisia kertoja viikossa. Ja rakastin sitä. Sitten oikeaan päkiääni tuli rasitusmurtuma, joka ei meinannut millään parantua. Kävelin kepin kanssa ainakin yli puoli vuotta ja siihen tyssäsi tanssijan ”urani”. Rakkaan harrastuksen lopettaminen otti niin koville, että en opiskeluaikaisia satunnaisia tanssitunteja lukuunottamatta ole tanssinut sen koommin. Kommentissani mietin, josko uudenkarheiden sneakereiden myötä saisin kerättyä tarvittavan rohkeuden ja mentyä taas tanssitunneille.

Se on kyllä aika pelottava ajatus. Olen jo kolmekymppinen, ja taitoni eivät ole samaa luokkaa kuin n. 13 vuotta sitten, kun lopetin tanssimisen. Uusia lajeja on tullut kuin sieniä sateella, enkä edes tiedä mihin tanssikouluun kannattaisi mennä. Tässä vaiheessa voisin oikeastaan pyytää apua siskoltani, kerro mulle koulu ja tunti, niin lupaan mennä kokeilemaan. Deal? :)

7 vastausta artikkeliin “Onnettaren suosikki

 1. Jee, noi on kyl päheet =D Mä oon kyl ollu Footlightiin tosi tyytyväinen ja niil on tuntivalikoimassa ihan mitä vaan… Sit tietty, jos haluu jotain spessulajeja, niin niihin vois löytyy muita kouluja. Hei, tell me more ja meitsi auttaa =)

  Tykkää

  1. Jazzii tai jotain muuta kivaa.. kyl sä tiiät!! :) Ja siis sellanen tunti, jonne voisin laittaa noi sneakerit, ei mitään balsua siis ;)

   Tykkää

 2. Mä käyn kanssa footlightissa! MTV ja hiphop tunnit on tultu kokeiltuu ja oon tosi tyytyväinen. Opettajat on motivoivia ja todella osaavia, joskin aika tiukkoja, mutta niin kuuluukin ;)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s