Hiukset · Huulipunat · MUS · Rajauskynät · Tigi

Sugar shocked

Kuten ehkä ootte huomannu, mä tykkään kaikesta hyvän tuoksuisesta. Suosin hiustuotteissa Tigiä, niinpä on ollut kampaajareissuilla työn ja tuskan takana ohittaa Tigin Candy Fixations -muotoilusarja. Olen tähän asti käyttänyt Tigin Totally Beachin -suolasuihketta, mutta sen lähennellessä loppuaan, soin itselleni viimein Candy Fixations -sarjan Sugar shock-sokerisuihkeen. Käyttöohjeen mukaan tuotetta suihkitaan kuivaan tukkaan, mutta mä halusin kokeilla millainen lopputulos tulee pyyhekuivaan tukkaan föönauksen alle laitettuna. Ja rakennettahan tukkaan tuli vaikka kuinka, ilman klähmäisyyttä ja korppuisuutta. Ja tuoksu on ihana! Kokeilin seuraavana päivänä tuotetta kuivaan tukkaan, ja toimii myös niin. Seuraavaksi täytyy kokeilla niin, että laittaa kosteaan tukkaan jotain ihan muuta tuotetta, ja Sugar shockia vasta kuivaan tukkaan. Mutta ehdottomasti peukkua ylöspäin tälle tuotteelle, ainakin tällainen suomalainen hentoinen hius tykkäää!

Samaan kuvaan sopi kivasti uusi MUSin rajauskynäni Pink Dream :) Ostin kynän ihan silmänrajauksia varten, mutta se näyttää varmaan aika hauskalta huulillakin jos laittaa jotain vähän tummempaa kiiltoa päälle.

Toinen MUS-ostokseni oli huulikiilto Tulip. Vaikka olenkin huulituotteiden suurkuluttaja, tykkään käyttää sen verran laajaa sävyvalikoimaa, että kiillot ja punat kuluvat harvoin loppuun. Niinpä olin onnellinen, kun sain ostaa jo toisen kappaleen Tulipia ;) Monesti kuulee puhuttavan turvavaatteista, joten voin varmaan sanoa, että tämä on minun turvakiiltoni. Sopii oikeastaan kaiken kanssa, ja aina kun en tiedä mitä huulilleni laittaisin, laitan tätä. Toimii nuden rajauksen päällä, oranssin rajauksen päällä, yksinään, miten vaan.

Hei muuten, nyt kun on syksy, niin pitääkö mun laittaa kynttilä palamaan, villasukat jalkaan, keittää teetä ja kääriytyä viltin alle hyvän kirjan kanssa? Älkää ymmärtäkö väärin, tykkään noista jokaisesta jutusta, ja teen niitä ilman muuta, mutta nuo ovat sellaisia syksyyn liitettyjä kliseitä, joille yhden kaverin kanssa aina nauretaan vedet silmissä. Jos alatte kiinnittää huomiota asiaan, huomaatte harva se päivä jonkun lehden pääkirjoituksessa, kaverin facebook-profiilissa tai jossain muualla kyseisiä syksyisiä ”neuvoja”. Naurattaa :)

EDIT Kokeilin Sugar Shockia kuivaan hiukseen niin, että en ollut föönannut tukkaa lainkaan, vaan laittanut vain pyyhekuivaan tukkaan Tigin Blaa Blaa -muotoiluvoidetta. Ei toiminut. Mutta tajusin, että mun pitää tehdä vielä sellainen kokeilu, että föönaan jonkun muun tuotteen kanssa, ja sitten sokerisuihketta kuivaan hiukseen. Nimittäin nyt kun en ole enää värjännyt hiuksiani (olisko n. 7 kuukauteen), niin ne melkein vaativat  föönauksen kohotakseen vähän päänahasta, koska tyvessä ei ole vaalennusainetta karheuttamassa (lue: tekemässä tukkaa huonokuntoiseksi) tukkaa. Jatkoa seuraa siis vielä yhden kokeilun muodossa :)

Kokeiltu. Eli föönasin Blaa Blaan kanssa ja Sugar shockia kuivaan tukkaan. Ei huono, mutta edelleen olen sitä mieltä, että föönauksen alla toimii parhaiten :)

2 vastausta artikkeliin “Sugar shocked

  1. Sä oot kyl ehdottomasti eniten tuoksuista tykkäävä ihminen ketä tiedän!! Nää on niin ihanii nää kaikki tuoksupostaukset!! Miten toi kuivasuihke – harjataanko se pois päivän päätteksi? Jäättääkö tahmeutta hiuksiin? Mulla on kans nykyään lyhyet hiukset ja nyt hakusessa olis tuote jolla sais raikastettuu hiukset päivän päätteeksi jos ei joka ikinen päivä pese hiuksia. Ehdotuksia ;)?

    Tykkää

    1. Joooooo, tuoksuhullu ilmoittautuu! <3 Mä yleensä aina harjaan kevyesti hiukset iltaisin, riippumatta mitä oon päivän aikana niihin tunkenu. Mutta sullehan on ehdottomasti kuivashampoo se juttu (tolla sokerisuihkeella saa tuuheutta ja rakennetta, ei niinkään raikkautta)! Tosin sitä kannattaa laittaa vasta aamulla, eikä illalla turhaan. Mun suosimia kuivismerkkejä on Klippoteket (Sokos, Stocka) ja Batiste (Kicks). Jos en väärin muista, niin Batistella on joku kuivis, joka on ihan tarkoitettu tummille hiuksille, eli siis ei vaalenna hiusta tai näytä puuteriselta tummassa tukassa. Elikkä Kicksiin sieltä hophop :D

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s