Avautumista

Not my personal best

Tää päivä meinaan.

Mä olin tänään bussissa tulossa töistä ja menossa salille. Ei olis jaksanu, ei sitten millään. Melkein koko matkan tappelin mielessäni itseni kanssa siitä, menenkö vai enkö. Jossain vaiheessa havahduin siihen, että ajattelin ”Sä meet, tai sä itket ja meet.” Ajatus oli siinä tilanteessa niin hauska, että hörähdin ääneen ja hymyilin loppumatkan. Ja menin sinne salille.

Sallan positiivinen psykologia osa 1, itsensä motivointi salille: Sä meet, tai sä itket ja meet.

Jatkoa seuraa ;) Täten ehdotan, että älköömme pitäkö kynttiläämme (vitutustamme) vakan alla. Kertokaa, hyvät lukijat, mistä te angstaatte tällä hetkellä? Mä olen täällä sen verran avokätisesti jakanut omia ketutusten aiheitani, että näytän teille vaihteeksi kuvan siitä, mikä auttaa angstiin.

<3

4 vastausta artikkeliin “Not my personal best

 1. Täältä tulee pari ensiks mieleeni tullutta asiaa – are you ready? :P- Miksi niskahartiaseutuni on jatkuvasti järkyttävässä jumissa?- Miksi vakuutukset maksavat 1000€ vuodessa?- Miksi taivas on jatkuvasti näin synkkä?- Miksi en löydä ikinä kaupasta sitä, mitä etsin?- Miksi kunnon kamera maksaa omaisuuden?- Miksi nukun joka yö aivan liian vähän ja herään aamulla kuolemanväsyneenä?- Miksi vuorokaudessa on liian vähän tunteja ja viikossa liian vähän päiviä?- Miksi maanantaita ei ole vieläkään lakkautettu?Kysynpä vaan! :D

  Tykkää

  1. No nimenomaan, kysynpä vaan!! :D Mä oon NIIN samaa mieltä tosta niskajumista, unen puutteesta, vuorokauden riittämättömyydestä ja ennen kaikkea tosta maanantain lakkauttamisesta!!

   Tykkää

 2. Mä voin jatkaa… =P- Miksei viikonloppu vois olla ainakin 3 päivää?- Millon mä pääsen eläkkeelle? (tänään kävi töissä kaks just eläkkeelle jäänyttä kollegaa, jotka oikein hehku rauhaa ja hyvää mieltä)- Miksei mulla oo ikinä tarpeeks rahaa?- Miks kaikki kiva maksaa niin sikana?- Miks mulla on jatkuvasti joku paikka paskana?- Miks aina väsyttää?Täs oli ekana mieleen tulleet =D

  Tykkää

  1. KYLLÄ! Toi kolmepäiväinen vkonloppu on oikeastaan sama, kuin toi Neferin ehdottama maanantain lakkauttaminen…tai siis maanantai sais olla uus sunnuntai :) Ja voin todellaki samastua myös tohon, että joku paikka on paskana jatkuvasti, not goooooood. Ja joo, vois ehdottomasti väsyttää vähän vähemmän :P

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s