Laukut · Shoppailut

Tuunattu kettu

Ostin taannoin lilan Fjällrävenin repun, joka on siitä lähtien ollut selässä joka päivä. Se määrä kamaa olkalaukussa, joka laittaa hartiat särkemään, ei repussa paina juuri mitään. Lisäksi näillä ah niin ihanilla vesikeleillä on kivempi käyttää vettähylkivää reppua kuin nahkaista kassia. Kånken-reppuun on myynnissä erikseen olkahihnapehmusteita, ja parin viikon käytön jälkeen päätin hankkia sellaiset. Jos repussa kannettava tavaramäärä pysyy kohtuudessa, pärjää ihan hyvin ilmankin. Mutta jos reppu on tupaten täynnä, ja ehkä sisältää vesipullon lisäksi pari kirjaa, on pehmusteilla varustetut hihnat paljon mukavammat selälle.

Pehmusteita ei ole kovin monessa eri värissä, ja ostohetkellä Partioaitassa oli ainoastaan tätä sinistä jäljellä. Eipä ne juurikaan reppua mun mielestä kaunista, mutta ihan hyvin menettelee kuitenkin :)

Kävin muuten tänään siivoamassa kirppispöydän ja hakemassa lompakkooni voiton. Kiitettävästi meni rojut kaupaksi, ja rahaakin tuli. Hyvä, koska mulla on takaraivoa kutkuttamassa yksi vähän hintavampi hankinta, johon tästä tulee pieni pesämuna.. :) Rikikin sai kirppikseltä jotain kivaa..

Ai eikö kovat jätkät leiki muumeilla, kysyi Riki.
Totta kai leikkii, vastasin.

No hyvä sitten! *maiskutusta* :))

 

2 vastausta artikkeliin “Tuunattu kettu

  1. Voi hitsi, mäki kyl heruttelen tollasta reppuu… Saakeli, ku kaikkee ei voi saada =P Ja hänen korkeutensa on niin kova jätkä, ettei parit muumipehmot aiheuta imagonmenetystä <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s