Yleinen

Virkistyspäivä

Meillä oli perjantaina työpaikan virkistyspäivä Porvoossa. Tämä tarkoitti muun muassa sitä, että meikäläinen sai nukkua 50 minuuttia myöhempään kuin tavallisesti, luksusta! Mun kyyti oli aamulla vartin myöhässä aikataulusta, niin näpsin aikani kuluksi vähän kuvia :) Huulilla taas VLD:n Chill Out -punaa, oon kyllä niin tykästynyt siihen! Taas tuli todistettua miten hyviä vinkkejä voi blogeja lukemalla saada, kyseisen punan voitin vähän aikaa sitten Karkkipäivä-blogin arvonnasta.

Rikillä meinasi mennä hermo, kun häiritsin sen unta valokuvaamalla klo 8 (hänen korkeudelleen erittäin aikainen kellon aika) :)

Porvoosta ostin tapani mukaan kahvia (banaani-pähkinä-toffee, tuoksui ihan sille, miltä Karibialla varmaan tuoksuu ;), karkkia ja sitten parin työkaverin kanssa ostettiin tiimipinssit töihin. Täytyy muistaa laittaa tuo heti huomenna paidan rinnukseen!

Klo 22 meno oli samaa luokkaa kuin aamukahdeksalta :) Hän vain tykkää niin paljon nukkua, ei se väärin oo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s