Kynnet · MAC · Meikkijuttuja

Ei-niin-syksyisiä kynsilakkoja

Mun tämänhetkinen lempparikynsilakka ei suinkaan ole viininpunainen tai muu tumma ja syksyinen, vaan Kure Bazaarin vaalean violetti sävy Fuji. Mulla oli samantapainen Mavalan sävy, joka tietenkin oli poistunut valikoimasta siihen mennessä kun oli uuden putelin ostamisen aika. Korvaavaa lakkaa ei meinannut löytyä mistään, kunnes menin kasvohoitoon ja kurkkasin kosmetologini Cindyn lakkahyllyyn. Voilà :)

Ihana söpö sävy ja täydellinen työviikkoihin, jolloin vaalea sävy antaa enemmän anteeksi jos ei kynsien kärkiä ehdi tai jaksa koko ajan olla huoltamassa.

Kuvaustaustana Sallan kotihousut =)

Toinen kynsilakkaostokseni viime viikoilta on MACin marjapuuron värinen lakka. MACillähän ei juuri ole kynsilakkoja aiemmin ollut, jotain muutamaa hassua sävyä lukuunottamatta. Nyt syyskuun alusta merkille rantautui tosi iso kokoelma kynsilakkoja, ja olihan munkin ihan pakko testata ihan näin tieteen nimissä heidänkin lakkansa ;)

En myönnä! =D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s