Avautumista · Kirjat ja lehdet · Ruoka ja juoma

Kun järkeni ja harkintani katosivat

Mä tykkään Sofi Oksasesta ihan älyttömästi. Oikeastaan tykkääminen on aikamoinen understatement, siis rakastan Oksasen kirjoja. Kun huomasin kirjakerhon sivuilla mahdollisuuden tilata Oksasen uusin ennakkoon, en ehtinyt kissaa sanoa, ennen kuin tilaus oli jo vetämässä. Kirjakerho lupasi, että kirja on kotonani 31.8. eli ilmestymispäivänä. Koko viikon fiilistelin sitä, että perjantaina kun olen nukkunut päikkärit, keitän hyvän kupin kahvia ja alan lukea kirjaa. Hehkutin facebookissakin, että TJ niin-ja-niin-monta päivää.

Mulla oli aika rankka viikko. Eilen perjantaina istuin junassa kotimatkalla aivan rättipoikkiväsyneenä ja join Robertsin lattea palkkioksi, että olin selvinnyt viikosta. Huomasin poikakaverini soittaneen ja soitin hänelle takaisin. Puhuimme hetken aikaa muuta, ja puhelun lopuksi kysyin, että hei, tulihan se kirja. ”Ai kirja, ei tullut.” Poikakaverin hermo meinasi jo mennä, kun mä pakotin sen sanomaan varmaan neljä kertaa, että ei, kirjaa ei postin mukana tullut. Tässä vaiheessa meinasi ekan kerran pari kyyneltä valua, mutta pidin itseni kasassa. Tekstasin siskolle, että tarkistaa kirjakerhon sivuilta, että olenko itse käsittänyt asian väärin, tai onko heillä toimitusvaikeuksia. En ollut ja ei ollut. Tekstasin kaverille epätoivoisen viestin. En lähtenytkään junalta kotiin nukkumaan, vaan menin postiin kysymään (=avautumaan) oliko kirjani siellä, jos se vaikka ei olisi mahtunut postiluukusta. Ei ollut. Seuraavaksi kävelin kirjakauppaan ja ostin (=avautumisen kera) kirjan -reilusti kalliimmalla- sieltä. Kotiin päästyäni laitoin ”melko” napakan palautteen kirjakerholle. Tirautin pari kyyneltä ja menin päiväunille.

Tässä tämä nyt on, LOPULTAKIN :) Aika käsittämätöntä miten paljon odotuksia voi yhteen asiaan ladata, ja sitten lähes romahtaa pettymyksestä, jos asia ei toteudukaan sillä tavalla miten on luvattu tai sovittu. Kuulostaako siltä, että mut pitäis toimittaa jonnekin valkotakkisten luo? Onko teillä muilla vastaavia kokemuksia, että joku näinkin pieni asia voi katkaista kamelin selän ja saada aikaan suhteettoman suuren reaktion?

Otsikkoon viitaten voisin jakaa teidän kanssanne vielä mun tämänpäiväisen kauppareissun herkkusaldon ;) Mua ei saisi oikeasti päästää nälkäisenä (yksin!) kiertelemään supermarketissa haha. Kuvassa olisi vielä pussillinen Haribon tutteja, mutta niitä en etsinnöistäni huolimatta löytänyt, ja marenkeja, joissa on suklaata sisällä (niin hyvää!), mutta onneksi unohdin ostaa ne ;)

Sitten kun makeakiintiö on täysi, voi laittaa uuniin chilin makuisia nachoja juustokuorrutteella ja dippailla niitä salsaan. Loves it!

Kivaa lauantaita kaikille, mä jatkan lukemista! ;D

2 vastausta artikkeliin “Kun järkeni ja harkintani katosivat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s