Huulipunat · Päivän meikki · Viva La Diva

Uusi huulipunatuttavuus

VLD Red Night

Kosmetiikkablogi Karkkipäivän Sanni on ihastunut Kicksissä myytäviin Viva La Diva -huulipuniin siinä määrin, että piti blogissaan oikein teemaviikon näistä huulipunista. Minä tietenkin innokkaana meikki-ihmisenä luin postauksia ja kiinnostuin myös punista toden teolla. Karkkipäivässä oli jopa kilpailu, jossa sai äänestää lempparisävyään Sannin testaamista punista, ja oli mahdollisuus voittaa se itselleen. Minä tietenkin kävin äänestämässä, ja ääneni sai sävy Red Night. Kilpailu päättyi viime keskiviikkoiltana. Olin keskiviikkona kaupungilla pyörimässä, ja mietin Karkkipäivän huiman lukijämäärän tietäen, että ei se voitto voi mun kohdalle osua. Niinpä kävin ostamassa Red Night -huulipunan. Torstaina sain sitten mailia Sannilta. Voitteko uskoa, olin voittanut huulipunan =D Pyysin Sannia vaihtamaan Red Nightin mun toiseen suosikkisävyyn Chill Outiin, koska olin Red Nightin jo ostanut. Ensi viikolla saan varmaankin ihanaa postia..

Red Night on ihana, se on jotain pinkin ja korallin välimaastosta, ja mulla ei ole mitään vastaavaa sävyä, vaikka paljon huulipunia onkin. Puna maksaa huimat 7,50 ja tykkään pehmeästä koostumuksesta tosi paljon. Myös pysyvyys on todella hyvä. Täytyy sanoa, että hinta-laatu-suhde on todella kohdallaan.

Ensi viikolla sitten näette ärhäkän korallisen Chill Outin in action :) Ihanaa!

2 vastausta artikkeliin “Uusi huulipunatuttavuus

  1. Tosi ihanan näköinen tuo Red Night sinulla! :)Chill Out lähti tänään postiin ja jos Itellaan on luottaminen se voisi kopsahtaa postiluukustasi jo huomenna…!

    Tykkää

    1. Voi kiitos, tuo tuntuu ihan suurelta kunnialta sinun suustasi kuultuna!! <3 Ja kiitos myös punasta etukäteen, odotan sitä innolla :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s