Laukut · Päivän look · Shoppailut

Kettureppu

Tänä aamuna kadut olivat täynnä pieniä koululaisia, jotka upouudet reput selässään olivat valmiita jättämään loman taakseen ja aloittamaan koulutien. Mä olin tänä aamuna aika vahvasti menossa mukana. Koulut on ainakin vähäksi aikaa käyty, mutta selässä keikkui silti uusi reppu <3

Se on lila ja se on IHANA! =) Ei ole mitään hienompaa, kuin ostaa jotain kivaa silleen, että sen saa perusteltua itselleen terveys- tai hyvinvointisyillä. Mulla on nimittäin kroonisesti kipeä niska johtuen mun selkärangan yliliikkuvuudesta, ja  kiukuttelevaa niskaa istumatyö tietokoneen ääressä ei ainakaan millään lailla paranna. Lisäksi mulla on mukana aina aivan jää-tä-vä määrä tavaraa, siis ihan oikeesti ihan sairaasti. Kerran postissa käydessäni punnitsi huvikseni olkalaukkuni, ja se painoi yli kuusi kiloa… Älkää kysykö ;)

Olen pidemmän aikaa miettinyt, että repun käyttö olisi ainoa järkevä ratkaisu niille päiville, jolloin mukana raahaa puolta omaisuuttaan. Puhumattakaan sateisista päivistä, jolloin tekee ihan pahaa altistaa Marc Jacobsin laukkuni vesipisaroille. Nyt kesällä niskaongelmani pahenivat taas, ja keksin, että Fjällrävenin reppu voisi olla sekä käytännöllinen että kivan näköinen. Lopullinen sysäys projektilleni tuli Pupulandia-blogista, jossa Jenni kertoi harkitsevansa kyseisen repun ostoa, ja ottaneensa selvää, että ne ovat tällä hetkellä tarjouksessa sekä Retkiaitassa että Partioaitassa.

Halusin repun olevan kirkkaanvärinen, koska kaikki takkini ja (kävely)kenkäni ovat neutraaleja mustaa, harmaata tai beigeä. Niinpä mukaan lähti lila reppu ja ihan se peruskokoinen (reppua on lisäksi kaksi suurempaa kokoa ja tietokoneen kuljetusta varten vielä omansa). Reppu on aikamoinen tilaihme mallinsa takia ja varsinkin siksi, että vetoketjua on koko ”etukannen” matkalta. Ainoa, mitä joudun ehkä vielä hankkimaan, on pehmusteet olkahihnoihin. Niiden kovahko materiaali ei tuntunut ollenkaan pahalta näin ensimmäisenä käyttöpäivänä, mutta pidempi käyttö osoittaa, tarvitseeko extrapehmennystä olla.

Niska kiittää, eikä tyylistäkään joudu mielestäni kauheasti tinkimään :) Vai mitäs olette mieltä?

6 vastausta artikkeliin “Kettureppu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s