Öljyt · Kynnet · Luonnonkosmetiikka · Meikkijuttuja · Shoppailut

Luonnonmukaisempaa kosmetiikkaa

Olen viime aikoina ostanut pari uutta luonnonmukaisempaa kosmetiikkatuotetta, jotka ansaitsevat pienen esittelyn täällä blogissa. Ensimmäinen kosketukseni luonnonkosmetiikkaan tapahtui talvella, kun ostin ensimmäisen L`atelier des Délicesin ihonhoitotuotteen kosmetologiltani. En malta olla sanomatta, että kyseessä on niin ihana sarja, ettei paremmasta väliä :) Nyt kesällä kosmetologi-Cindyllä käydessäni huomasin mielettömän värikkään ja herkullisen näköisen kynsilakkameren ja kuulin, että kyseessä on Kure Bazaar -merkkinen kynsilakka, joka on käsittääkseni maailman ensimmäisen luonnonmukaisempi kynsilakka. 85 % kynsilakkojen ainesosista tulee luonnosta.

Ostin Stone wash -nimisen hohtavan sinisen lakan ja ilokseni huomasin, että kynsilakka pysyy ihan yhtä hyvin kuin normaalitkin lakat. Luonnonmukaisempi koostumus on siis pelkkää plussaa!

Mä tykkään kaikenlaisista öljyistä, niillä on ihana läträtä oikein urakalla jos iho meinaa kuivua. Eilen Kicksissä käydessäni silmiini osui merkin Estelle&Thild tuotteet. Olen lukenut ja kuullut niistä hyvää monesta paikasta, ja kun bongasin tämän Baby oilin, joka on kuulemma yksi merkin myydyimpiä tuotteita, päätin ostaa sen ja kokeilla. Merkin tuotteet ovat ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja lisäksi ainakin tämä öljy on allergiatestattua ja hajusteetonta. Hukutin kuivat kantapääni öljyyn eilen, ja yllätyin tosi iloisesti myös siitä, miten nopeasti öljy imeytyi ihoon. Jotenkin tuntuu jo nyt, että tästä tulee kosmetiikkakaappini uusi hitti :)

Onko teistä jollain kokemusta Estelle&Thildin tuotteista, olisi kiva kuulla? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s