Koiraystäviä · Reissut

Vesihirviö mökkirannassa

Kauas pilvet karkaavat, niin minäkin. Me oltiin lauantaina nimittäin mökillä, ekaa kertaa tänä kesänä. Kun säätiedotus lupasi tän helevetin sateen sijaan hellettä, ei tarvinnut montaa kertaa miettiä, mitä sitä tekisi. Meidän mökki on niin lähellä, että sinne pääsee samassa ajassa, kuin vaikka Hietsuun. Niin tällaisen päiväreissun heittää ihan tosta noin vaan :) Mulla oli kyllä kamera mukana, mutta koska pikkusiskoni ovat vielä innostuneempia kuvaamisesta kuin minä, totesin että jaahas, minäpoika annan kameran olla repussa ja keskityn rentoutumiseen. Tässä siis Miss Piggy`s Sistersin näkemys lauantaisesta mökkeilystämme :)

Riki on ihan hulluna uimiseen. Siis ihan oikeesti mä luulen, että siltä puuttuu joku pala aivoista, joka kertoisi, että relaa vähän :) Se nimittäin ui, ui ja ui. Ihan viimeisillä voimillaan, niin kauan kuin mökillä ollaan. Se on myös yksi syy, että mä tykkään näistä päiväkeikoista mökille. Nimittäin Riki ei mökillä malta syödä eikä nukkua (ei tartte varmaan sanoa, että nämä maittavat kotona kyllä ;). Rikiä ei meinaa kotona saada arkiaamuisin millään nousemaan lenkille, mutta mökillä se alkaa viimeistään klo 7 vinkua ulos. Ei pissalle, vaan järveen. Helvetti :) Nouse siinä sitten itsekin kukonlaulun aikaan, kun kerrankin voisi ottaa chillisti. Lisäksi se ei kuuntele omia voimiaan eikä jaksamistaan yhtään, se ui aamusta yöhön, niin kauan kunnes on niin loppu ettei meinaa jaksaa kävellä. Nytkin jo pari kertaa luulin, että pitääkö se syöksyä pelastamaan, kun uimatahti hidastui..raukka oli aivan loppu :)

Toinen juttu on se, että Rikin kanssa ei voi uida. Tai siis voi yrittää, mutta yritä siinä sitten lähteä uimaan, kun 40-kiloinen merihirviö lähtee louskuttaen sun perään, kun luulee sun olevan hädässä. Se oikeasti ui ihmisen/ihmisten ympärillä ympyrää, ja vahtii laumaansa. Sitä on pakko työntää päästä kauemmas, sattuu meinaan kohtuullisesti jos se vahingossa ui päälle tai ”kroolaa” terävillä kynsillään liian lähellä.

Jos joku oikeasti haluaa uida tai soudella (kyllä, myös yksi airo on kokenut kovia, kun Riki on hypännyt laiturilta ”pelastamaan” vesille lähtijöitä ;), niin Rikin kanssa pitää lähteä mökkitielle kävelemään. Hihnaa ei parane unohtaa, käskyt ”ei” ja ”tänne” kaikuvat ihan kuuroille korville silloin, kun on vettä näkyvissä.

Uimapatjallakin voi köllötellä vain kuivalla maalla Rikin mukana ollessa..

Mutta on se myös niin söpö. Tässä se seisoo ja katsoo, että eikö KUKAAN tulisi heittämään keppiä, että saisi hakea vedestä. Sellaista aitoa iloa on kyllä hieno katsella.

Tulipas Riki-aiheinen postaus, vaikka piti olla mökkiaiheinen. Kiitti ja anteeks :)

4 vastausta artikkeliin “Vesihirviö mökkirannassa

    1. Se on kyl syötävän söpö..ja sen pää menee aina kastuttuaan ihan froteisen näköiseksi <3 <3 Ja joo, Riksan hengitystekniikka kroolissa on salee vielä huonompi ku sulla, ainaki rohinasta päätellen ahhahaaa!!

      Tykkää

  1. Ihania kuvia :)))) ja Riki on kyllä ihan uskomaton ton uimishimonsa kanssa :D Varmaan se olis ihan ykkönen koirien olympialaisissa, voittas salettiin kaikki uimalajit :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s