Hömppää ja naurua · Shoppailut

DIY paperieläimet

Oletteko ikinä nähneet mitään näin söpöä?? Kysyin poikakaverilta tämän saman kysymyksen äsken, ja vastaus oli ”voi v***u”. Just :) Mutta mun intoa moiset hapannaamat ei poista, nimittäin kohta mun hyllyjä koristaa tällainen eläinkatras. Kyseessä on brittiläinen merkki Mibo, joka valmistaa muun ohella kierrätyspaperisia eläinkavereita. Näin tämän kuvan pari viikkoa sitten lentokoneen lehdessä, ja lehden mukaan paperieläimiä myydään Kööpenhaminassa ”ympäriinsä”. No, minä ja sukulaiseni etsimme sitten paperieläimiä ympäriinsä, ja missään ei oltu kuultukaan niistä. Pienen googlettelun jälkeen selvisi, että Mibon paperieläimiä saa ostaa verkkokaupasta, joten problem solved :) Jet Set Petsit saapuivat mulle tänään. Kuin ihania!

Homman juju on siinä, että paperieläimet teet sinä itse, kuulemma tekemiseen tarvitsee vain sakset, liimaa ja viivoittimen. Ja varmaankin enemmän kärsivällisyyttä, kuin mitä mulla on ;) Yhdessä paketissa on kaikki neljä eläinturistia, joten eikun hihat heilumaan!

T:Nimimerkki Salla 31-vee

4 vastausta artikkeliin “DIY paperieläimet

  1. SÄ SAIT NOI NYT!!!!! =D Kuin siistii <3 En malta odottaa niitä valmiina. Jä mä en todella tajunnu, et ne on siis turisteja… tsihihiihhhiiiii

    Tykkää

  2. :D aivan mahtavaa :D siis aivan mahtavaa!!! Mä oon haaveillut salaa jonkun aikaa paperinukeista mutta täähän on aivan uusinta uutta :)))))!!!!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s